Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-17 12:18:46
Ziadne prekvapenie. Araujo je achilova pata, odchovanec so skvelymi fyzickymi predispoziciami byt oporou. Ale neni. Niekolko rokov po sebe urobil fatalne chyby v kritickych momentoch sezony a spravi ich znova.

Nebyt z La Masie vsetci chceme jeho odchod a vzhladom na jeho background by to bol cisty profit ktory klub potrebuje. Drzim mu palce ale dopadne to snim na ihrisku jak vzdy.
2025-08-17 12:22:00
Silny v osobnych subojoch?to by bol keby to boli ciste suboje…ved viackrat fauloval a mal mat aj zltu kartu len rozhodca mu ju nevytiahol…ked si takto predstavujete lidra obrany a kapitana tak velke naroky nemate…zase sa budem opakovat s nim v obrane LM nevyhrame
JanyR111 Premium
2025-08-17 12:22:39
Jedno oko sa teší za prístup a tvrdosť v osobných súbojoch a druhé plače už za spomínané veci pri rozohrávke...ja som osobne voči nemu skôr kritický ale budem len rad ak.ma počas sezony presvedčí..ale aj tak som názoru že postupom času tam bude hrať christensen alebo kunde ...
2025-08-17 12:40:10
Raz nejaký futbalový skaut v rozhovore popísal situáciu - Obranca šprintom späť a sklzom prerušil útočnú akciu súpera, za čo si vyslúžil ovácie publika. Skaut si ale zapísal, že obranca svojím zlým taktickým postavením spôsobil, že útok sa vôbec rozvinul. A teda povedal,, že toto je ten rozdielny pohľad skauta a fanúšika.

Na toto si vždy spomeniem keď vidím Arauja.
2025-08-17 13:23:35
bohužial araujo ma skvele fyzicke predispozicie aj rychlosť..ale chyba mu futbalove IQ, rozum všetko chce riešiť silovo ale bohužial nevie sa rozhodnut v spravnej chvili čo je najlepšie všetko rieši faulom
Marian Premium
2025-08-17 13:29:51
Dávam mu sezónu dve...
2025-08-17 14:27:51
Pamätám si, že svojho času súperi obsadzovali Piqeho, aby donútili rozohrávať Puyola, ten sa v tom tiež necítil doma. A išlo to, Puyol bol zasa ochotný položiť aj život pri bránení . Nič sa preto nedeje, Roni sa zlepší alebo sa nájdu iné taktické varianty.
2025-08-17 14:57:05
Snad se vyhraje a i s formou zbytku týmu chytí větší a větší jistotu a věřím, že ukáže svou nejlepší verzi a bude stabilní kamen.
No díky zkušenostem co s ním máme, mám docela větry z vyřazovací části sezony, kde podobné chyby/slabiny často rozhodují..
2025-08-17 16:08:22
Reálné by potřeboval po každém tréningu ještě hoďku trénovat rozehrávku a pak to buď ok