Tak, ono to v skutočnosti nebol zásah do hlavy, ale cielená hlavička. Takže možno aj preto nezapískal. Mal, nemal, ťažko povedať, nech sa vyjadrí rozhodca. Dve vylúčenia správne, Rapha asi mal ísť tiež. A Araújo určite nemal dohrať bez ŽK.
Keby to zapiskal tak tu mame otrasny predsedens, to by zacal hned robit kazdy stoper po kazdej hlavicke ak by bol tlak. A rozhodca dobre videl ze ten hrac je pri vedomi lebo sa tam hybal a drzal chytal za hlavu. Za mna super ze to nepiskol.
Uz uplne vidim el classico tlacime real madrid mame roh lopta ide do 16tky a styria hraci Realu sa zrazu potacaju a odpadavaju a musi prist vrtulnik aby ich odviezol za ciaru 🤣🤣🤣
No, cílená hlavička, jak píše Rasto, to je trochu diskutabilní. Směřovalo mu to přímo do obličeje a jestli na tom bylo něco cíleného, tak že se v tom zlomku sekundy rozhodl neuhýbat, jen trochu sklonil hlavu, aby to neměl v ksichtě. Takže to podle mě dostal o něco výš, než při normálním hlavičkování, skoro na temeno. Což umí být nepříjemné a s člověkem zatřást. To jen že je opravdu možné, že borec byl chvilku mimo a v tom šoku radši lehnul.
V jiném vlákně jsem psal, že v takové situaci by se mělo přerušit. Nakonec vám ale musím dát za pravdu, resp. už se přikláním k tomu, co píšete.
Ale prosím vás. Tam nešlo o kolíziu a o možné zranenie. Rozhodca veľmi dobre spravil, že to hneď neodpískal. Aj tak cirkusantovi absolútne nič nebolo. Jediná možna krivda bola tá, že Rafinha mohol ľahko byť vylúčený. A keby bol býval, nikto z nás by sa na to nemohol sťažovať.
V jiném vlákně jsem psal, že v takové situaci by se mělo přerušit. Nakonec vám ale musím dát za pravdu, resp. už se přikláním k tomu, co píšete.