Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
dante Premium
2025-08-18 08:19:29
Lamine 7 získaných míčů, skvělé číslo!Třeba takový FDJ do příchodu Gaviho získal úctyhodných 0 míčů,0 dlouhých přihrávek, 1 pokus o prunikovou přihrávku ( do ofsajdu).Co je ale nejhorší je,že se ani nedostával do soubojů o míčů.Slabé nasazení?Špatné postavení?Prostě mám pocit,že kromě "posouvání" míče je tam k ničemu!Gavi za pár minut úplně jiný projev.
2025-08-18 12:10:39
Lamine mě mile překvapuje. Už mi začalo místy přicházet, že mu sláva stoupla do hlavy, ale jestli tomu tak doopravdy je, tak spíš v tom dobrém slova smyslu pro herní projev. Je správně drzý, motivovaný za každou cenu ukázat hejterům, že je nejlepší na světě, v zásadě čím víc se o něm mluví, tím líp hraje, což je právě to, co dělá největší rozdíl mezi absolutni topkou a jen dobrým hráčem.
paprik Premium
2025-08-18 14:03:05
U Lamina je stále nebezpečie,že sklzne niekde kde ho nechceme vidieť,najmä vzhľadom na jeho vek. Zatiaľ to tak našťastie nieje a dúfam, že mu chalani a Flick pomôžu zostať nohami na zemi. Určite sa však nebude chovať ako Messi,pretože má inú povahu. Jeden je introvert a druhy extrovert. Lamine si pozornosť zjavne užíva a páči sa mu,to však neznamená, že by prestal makať na tréningoch a v zápasoch. Myslím skôr, že to bude taký hybrid medzi Ronaldom a Messim,čo by bolo pre Barcu skvelé. Aspoň v to dúfam