Videl som video, ako dokončovali letisko myslím si, že to bolo v Abu Dhabi, keď mal prísť šejk a prevziať stavbu za vyše miliardu dolárov. Pár dní pred príchodom šejka niektoré veci vôbec ešte neboli a niektoré na poslednú chvíľu dokonale zamaskovali a dokončili to potom, za plnej prevádzky letiska. Vôbec by som sa nečudoval, keby sa podobný scenár odohral na Camp Nou
Ano ano to chapem , ale to riziko ze sa moze niekto zranit alebo spadnut......ved toto je legitimne stavenisko. A to nehovorím o tom, ze by sa strhla nejaka vytrznost. No ja by som take cosi nepodpisal ani za svet....
Však na stavenisko Ťa nepustia, kráčať môžeš po vyznačenej bezpečnej trase na tribúnu, kde je všetko pripravené na sledovanie zápasu. Vyrušovať Ťa môžu len pohľady na železné konštrukcie vyšších poschodí hľadiska, kde sa hneď po zápase začne budovať krok za krokom ďalšia časť budúceho štadióna.
Je to legitímne stavenisko a bude až do dokončenia, ale časť tribún v dvoch podlažiach môžu spustiť postupne s navyšujúcou sa kapacitou od 27 000 cez 45 000 po cca 60 000.
Ja som to už písal v predošlých článkoch, že nechápem, aký to má zmysel hrať na nedokončenom Camp Nou pred 27 000 divákmi, keď môžeme hrať na Olympijskom štadióne, kde sme odohrali minulú sezónu pred vyše 50 000 fanúšikmi. Z hľadiska finančného je to hlúposť a z hľadiska hráčov by sa nič nezmenilo, pretože oni si už na Olympijský štadión zvykli.
Ja vidím tieto výhody hry na Camp Nou:
Nič nás to nebude stáť, zatiaľčo za prenájom olympijského štadióna platíme mestu, nižšia úvodná kapacita 27000 časom presiahne kapacitu na Montjuic, lebo dosiahne cca 60000. La liga neuznala vip sedadlá na olympic stadium a nevieme sa dostať na 1:1 vo FFP, pri hre na Camp Nou dosiahneme pravidlo 1:1
Je to legitímne stavenisko a bude až do dokončenia, ale časť tribún v dvoch podlažiach môžu spustiť postupne s navyšujúcou sa kapacitou od 27 000 cez 45 000 po cca 60 000.
Nič nás to nebude stáť, zatiaľčo za prenájom olympijského štadióna platíme mestu, nižšia úvodná kapacita 27000 časom presiahne kapacitu na Montjuic, lebo dosiahne cca 60000. La liga neuznala vip sedadlá na olympic stadium a nevieme sa dostať na 1:1 vo FFP, pri hre na Camp Nou dosiahneme pravidlo 1:1