Bernal dostal minuly rok prednost pred Cassadom a to o niecom svedci. Aktualne to bude FDJ + Pedri a Gavi do rotacie za oboch. Na o poziciu 10 si to rozdaju Fermin a Olmo + obcas Raphina. Postupne bude naskakovat Bernal. Pre Cassada tam aktualne nie je miesto (ale kto vie co bude o mesiac...).
Paci sa mi logika niektorych miestnych, pod clankami o 1:1 plakat ze kazde leto mame problemy ale pod clankami o predaji lavickara
nesuhlasit a pytat prestrelene sumy. Tak uz si vyberte.
Preto predával Lpool Quansaha za 30, Bean Doak za 25 a mohol by som pokračovat…Casado minulý rok hral prvú polku sezóny základ…neprestupuje z Valencie ale ako Cmf Barcelony…45-50 celkom reálne pri dnešných cenách
Zabúdate na dôležitú vec, každý vie v akej sme situácia a tak nás dokáže "podojiť" každý (Atléti už to robia pár rokov) + treba prirátať našu neschopnosť obchodovať, za 35m bude viac ako radi...
Ak sa potrebujeme zbaviť nejakého hráča, stred pola máme najlepšie pokrytý, ale nezávidím vedeniu vybrať správneho na odchod. Ja by som možno zvolil Daniho, hoci prišiel len pred rokom. DZ zostanú Pedri, De jong, Casado a Bernal, OZ zatiaľ základ Fermín a Gavi podľa potreby.
JozefJE14: Taky docela koukám, že má tolik odpůrců. Ale zároveň to beru z nadhledem, když vím jak asi přemýšlí trenéři-podle toho komu dávají přednost a k tomu přičtu jaké a na koho konkrétně jsou nabídky na naše hráče, tak se tomu lze jen pousmát.
Mě spíš celkově vadí, když tady někdo kydá na naše hráče jen proto, že druhý oblíbenější by mohl odejít.. V tomto případě neschopák Fdj co ani nahrávku neumí..
jo suhlas! chapem tych, co by chceli vidiet od Frenkieho viac, ale ja osobne ho povazujem za nasho najkonzistentnejsieho hraca posledne roky, navyse pod Flickom urobil krok vpred hlavne v defenzivnej cinnosti. Ked schadza z ihriska v nasej hre okamzite stupne neusporiadanost. Rozumiem aj tym porovnavackam s Casadom, ale uz davno sa na tim nepozeram iba ako na zakladnu 11ku. Maju rozne profily. Casado ani Frenkie neutiahnu celu sezonu sami, s obomi sme ako tim silnejsi a pri odchode jedneho z nich sme slabsi tak jednoduche to je. Bernal potrebuje hrat ak v nom vidia perspektivu odchod Casada sa javi ako pochopitelny, ale bude chybat.
Našli sme svojho Kimmicha a teraz len nech sa predá ... logika na hovno. Casado a Bernal sú 2 rôzne typy defenzívnych záložníkov. My tam potrebujeme silnú lavičku a potrebujeme ich všetkých. Do zálohy nech sa už neruša dpč.
Vies vacsinu sezonu dostaval prednost?frenkie bol dlhodobo zraneny ak si zabudol ked sa rozohral uz to bolo len v jeho rezii tak co tu trepes aku vacsinu?mas pocit ze teraz s casadom flick pocita viac ako s frenkiem ze tu pises take hluposti?😀
Nebola to väčšina sezóny, bola to presne polka sezóny, aj minúty majú skoro rovnaké. Lámať sa to začalo v EC a ešte to bol jeden zápas ale nespomeniem si s kým, dokonca aj tréner súpera poukázal na to že FdJ bol rozhodujúce striedanie a zmenil priebeh stretnutia. Casadovi následne uškodili aj výkony proti betónu kde zahral zle a FdJ chytil formu po zranení. Tak či tak, nie som zástancom predaja ani jedného z nich, možno keď sa osvedčí Bernal a FdJ príde o formu, prípadne Casado nenabehne na tú zo začiatku minulej sezóny.
Aby bolo jasne..v ziadnom pripade nechcem aby casado isiel prec, je to skvely futbalista sympatak navyse odchovanec…ale fdj proste TOP na svojom poste a kto to nevidi tak nerozumie futbalu…samozrejme potrebujeme aj kvalitnych hracov z lavicky
nesuhlasit a pytat prestrelene sumy. Tak uz si vyberte.
Mě spíš celkově vadí, když tady někdo kydá na naše hráče jen proto, že druhý oblíbenější by mohl odejít.. V tomto případě neschopák Fdj co ani nahrávku neumí..