Ja by som tomu Laportovi takú najebal za tieto ojeby... Ako nehovorím že je to všetko jeho chyba ale proste to co vypúšťa na verejnosť... Mal by byť kus chlapa, povedať takáto je situácia štadión otvoríme po základnej skupine LM, k pravidlu 1:1 sa vieme vrátiť od novej sezóny 2026/2027 a hotovo. Flick chce zaregistrovať hráčov a oni to už 4 sezóny po sebe nedokážu normálne...
Nechcem obhajovat laportu ale v tomto pripade neviem o akych ojeboch hovoris. Lebo to ze sme uz krocik od 1:1 alebo ze mame skoro scuvalene VIP miesta su len vyplody novinarov ja som si nevsimol ze by laporta vyatupil a nieco o tom hovoril. Takze si nasraty lebo sa nehas ojebavat novinarmi nie laportom a to je rozdiel....
No poviem to tak, klamal keď založil kampaň na tom že Messi predĺži zmluvu a ostane v Barcelone, klamal keď sa zúčastnil kampane o tom ze Gumper cup sa bude hrať na z časti otvorenom štadióne - zase nič.. V rozhovor tvrdil že sa zaregistruju všetci hráči, dodnes to tak nie je. Určite vedel že na to aby uznali VIP ako zdroj príjmov tak budú musieť rrqln fungovať a to znamená že bude fungovať a bude otvorená 1 etapa štadióna. Stále málo?
Výdatné zrážky, ktoré v stredu zasiahli Barcelonu, uštedrili ďalšiu ranu plánom španielskeho majstra na návrat na štadión Camp Nou. Prívalové dažde v hlavnom meste Katalánska odhalili ďalšie stavebné nedostatky, tentoraz na streche štadióna.
Takto to je, keď píše o stavbe novinár - odborník.
Dozvieš sa, že máme postavenú strechu, cez ktorú zateká pri daždi 🤣🤣🤣🤣🤣
Tak ono tam je postavená provizórna strecha, ktorá musí byť nad VIP sedadlami a novinármi myslím. A na tom videu z toho dňa vidno, ako to všetko preteká... asi mal na mysli to.
Ona je asi dost otázka, co vlastně Laporta říká a kolik toho je smyšleno od novinářů. Když si vezmu 90% článků na této stránce ( zejména tipu “Barcelona rozhodla o prodeji hráče, o budoucnosti hráče, ….) všechno jsou jen kecy a výmysly. Viz článek o prodeji Martína … proč by se ho ku@va klub zbavoval a pak za něj sháněl náhradu ??!!! Vyzkoušený hráč, skvělý odchovanec a včera se psalo že ho za 10M prodáme a seženem za něho náhradu ?? Proboha proč by to měl někdo dělat ??! A tak je to tady s drtivou většinou zpráv …
Zvláštní je že Real svoje VIP místa taky prodal před dostavením a problémy tam nebyly. Auditor na jaře požadoval, aby byly aspoň na stadionu dostavené. Teď požaduje ještě zprávu, že se můžou používat :D
Jinak zase ty peníze budeme moci použít v dalším přístupové období, tak asi v poho
Takto to je, keď píše o stavbe novinár - odborník.
Dozvieš sa, že máme postavenú strechu, cez ktorú zateká pri daždi 🤣🤣🤣🤣🤣
Jinak zase ty peníze budeme moci použít v dalším přístupové období, tak asi v poho