Drvivá prevaha. Ihrisko -úmyselne (!) - viac vhodné pre vodné pólo, ako pre futbal. Neskutočná penalta - porovnajte s rukou Tchuameniho (ten istý rozhodca). Superbetón Levante. Smola na viac zápasov (dva krát konštrukcia bránky, tri čisté šance v 1. polčase). Frustrácii gráčov sa nedivím. Fantastický Pedri.
Araujo do základu nepatrí a myslím, že Hansi to včera dobre videl. Naviac, včera to bol zrejme taktický experiment (lepšie asi je 4-3-3). Perfektný charakter hráčov. Nič nevzdali a odviezli sme si 3 nesmierne cenné body.
Eric bol super on je vždy tam kde má a ajked není tak rychlí ako Jules stále je ve volném priestoru a stále blízko k branke. Len tak dalej. Za mna nejhorší lamine
Dvaja vyrovnani pravi beci, ale sucasne obaja mozu hrat aj na pozicii stopera, co je pri doterajsich nevyrovnanych vykonoch Arauja /ale aj Cubarsiho/ signal pre Flicka, aby to vyskusal.
Co sa tyka Lamina, tak ten bol asi zo vsetkych najvacsmi eliminovany zmacanym terenom a superi mohli zistit, co na neho plati.
Chvalabohu, že sa stále pokúša 1na1, to ho odlišuje od robotov, čo nič nepokazia a ani nič nevymyslia a preto ani nikoho nezaujímajú. Nedávno to povedal Fabregas, že futbal je roboticky a ľudia chcú takých, ktorí prinášajú mágiu . A to je Lamine.
Jasné, že už v 17-18 roku je predmetom zdvojení, to nebol ani Leo. Bude si musieť nájsť zbraň. Najhoršie je prevziať loptu v stojí , obranca bol hneď pri ňom (ten bude žiť dlho z toho, že ustrážil Lamina, možno ma autogramiádu ) , potom je to ťažké z miesta. Keď dostal loptu do behu, už to bolo iné.
Takže Milan87, je to vývoj, stupidné by bolo, keby si tam bol ty.
Upřímně taky se mi včera Lamine nelíbil. To že zkouší furt to stejné je jedna věc, ale kolikrát má prostor na to dobře přihrát, ale radši sóluje a jde do více lidí než aby nahrál. Potom místo, aby přihrál tam, kde spoluhráči stojí, tak přihraje do prázdna, kde chce aby stáli a pak se rozčiluje a řve po spoluhráčích.
Situáciu na konci stretnutia pri faule na Lewu v pokutovom území vyriešil rozhodca presne tak zle, ako nariadenie PK proti nám. Lewa jasne podrazený v neprerušenej hre a R nadviazal rozhodcovskú loptu! Ten Hernadéz je škodná...........
Pani Eric dozrel,ale ruku na srdce,mal obdobie a riadne dlhe,ked dvaal take "kefy",ze zakladal tym protiutoky superov. Na poziciu pivota nemal,kde ho skusali,na stoperovi svetovu uroven tiez nedosahoval,ale teraz na pozicii praveho obrancu mu to sedi,lebo Hansi chce po nom veci,ktore mu chutia. Ale za mna na spickovych superov s rychlym lavym kridelnikom asi stale Kounde.
vcera mi opat Ferran ukazal,ze je koncovy hrac,vacsina akcii koncila u neho. Nech vydrzi rok Lewa a potom Alvarez?
Hernandez je jasný príklad rozhodcu, ktorý je odporcom Barce. Dokázal to už v zápase s Realom, keď neodpískal jasnú ruku Tchauameniho a včera odpískal proti Barci nezmyselnú penaltu a zaklincoval to rozhodcovskou loptou po faule na Lewu v neprerušenej hre, kde mala byť jasná penalta. Doteraz som nepochopil, prečo nariadil rozhodcovskú loptu??? Hernandez je skrátka najväčší záškodník z radov rozhodcov proti Barci (aj keď ich je tam viacero). Španielskí rozhodcovia patria snáď k najslabším v celej Európe.
Araujo do základu nepatrí a myslím, že Hansi to včera dobre videl. Naviac, včera to bol zrejme taktický experiment (lepšie asi je 4-3-3). Perfektný charakter hráčov. Nič nevzdali a odviezli sme si 3 nesmierne cenné body.
Co sa tyka Lamina, tak ten bol asi zo vsetkych najvacsmi eliminovany zmacanym terenom a superi mohli zistit, co na neho plati.
Jasné, že už v 17-18 roku je predmetom zdvojení, to nebol ani Leo. Bude si musieť nájsť zbraň. Najhoršie je prevziať loptu v stojí , obranca bol hneď pri ňom (ten bude žiť dlho z toho, že ustrážil Lamina, možno ma autogramiádu ) , potom je to ťažké z miesta. Keď dostal loptu do behu, už to bolo iné.
Takže Milan87, je to vývoj, stupidné by bolo, keby si tam bol ty.
vcera mi opat Ferran ukazal,ze je koncovy hrac,vacsina akcii koncila u neho. Nech vydrzi rok Lewa a potom Alvarez?