Prečo nechcú Lewu? Toho by sme im dali, lenže ani jeden zo starších hráčov (okrem Martíneza) ponuku od saudov nechcú prijať. Ferrana v momentálnej situácii a pri jeho efektivite by som v žiadnom prípade ani len neuvažoval predať.
Podľa mňa budeme súrne zháňať stopéra cez január, do vtedy sa nič nezmení a nám ostáva už len sa modliť a dúfať že s araujom niečo uhrame do januára lebo to čo sa dialo minulý rok cez november bude ešte oproti tomu čo nás čaká ružová zahrada
Xavito uvidime, Araujo sa v niektorych aspektoch hry na Iniga nechyta, na druhej strane minuly rok sme dostavali dost vela golov aj so stoperskou dvojicou Inigo-Cubarsi. Aj tuto sezonu nas bude zachranovat hlavne potentny utok, ale neni vobec nerealne, ze dostaneme menej golov ako minuly rok, otazne bude, ako si povedieme v dolezitych zapasoch. Game-changer by z tohto pohladu mohol byt Bernal, aj ked od neho ocakavam vysoku uroven az v 2.polke sezony / v buducej sezone.
Baimato, jj, netvrdim, ze Lookman je zly hrac alebo sa k nam nehodi, ale bral by som ho ako doplnenie kadru, urcite nie vramci vymeny za Ferrana, ktory je u nas plne adaptovany a ma pozvolny progres kazdy rok.
Rozdiel je v tom že keď máme aktuálne auraja na trávniku tak hráme ako keby o jedného menej, z čoho vyplýva že rozhodnutia arauja ešte ovplyvnia aj zvyšok kým dvojica inigo cubarsi fungovali natoľko ze odbremenili zvyšok spoluhráčov ktorý sa mohli venovať tvorbe hry a presingu teraz stačí jedna dlhá lopta a celá obrana sa rozpadne
Baimato, jj, netvrdim, ze Lookman je zly hrac alebo sa k nam nehodi, ale bral by som ho ako doplnenie kadru, urcite nie vramci vymeny za Ferrana, ktory je u nas plne adaptovany a ma pozvolny progres kazdy rok.