Pozri sa ako zacinal Torres pod Flickom a kde je teraz. Ked si najprv pozeral Ronaldinha, potom Messiho a teraz Yamala tak jasne ze normalny vykon nejakeho hraca ti je malo.
Do rotacie bude dolezite mat kazdeho. Rashford je v Barce mesiac, uvidime aky bude o polroka. Potom mozeme zhodnotit.
Ja sa snažím pozerať na nového hráča ako na nový článok, neporovnávam ho s nikým a už vôbec nie s Yamalom.
Len vravím, že som z nebol zas taký nadšený z jeho výkonu v tom zápase, ako sa to tu píše v článku... Ale vravím, že je to môj pocit, nikomu tu nenadávam, že má iný názor.
Ja Rashfordovi prajem len to najlepšie, nech sa chytí...
Veď to je okay...tvoj názor akceptujem a neutočim na teba pre to,že máš iný názor a myslím si,že ani ďalší diskutujúci na teba nanadavali. Sám nemá rád ľudí ktorí si sem chodia ventilovať svoje traumy a hneď vyťahujú vulgarizmy .
A mne sa naopak páčil . Na krídle je drzejsi a rýchlejší ako Raphinha. Nebojí sa súbojov a fyzicky je namakaný . Konečne po ľavej strane nebehal len Balde ale bol tam niekto , kto si dovolí . Levante s ich hlbokým blokom však nedovolilo viac . Ak budeme hrať proti Realu či Betisu, bude rozdielový hráč .
Do rotacie bude dolezite mat kazdeho. Rashford je v Barce mesiac, uvidime aky bude o polroka. Potom mozeme zhodnotit.
Len vravím, že som z nebol zas taký nadšený z jeho výkonu v tom zápase, ako sa to tu píše v článku... Ale vravím, že je to môj pocit, nikomu tu nenadávam, že má iný názor.
Ja Rashfordovi prajem len to najlepšie, nech sa chytí...