Toto len podpisuje kvalitu vedenia ligy, v mojej predstave je vedenie ligy čo najviac nápomocné pre akýkoľvek klub aby sa vylepšila jeho situácia do ktorej sa dostal prichádza proaktívne s riešením aby zvýraznil úspech klubov, lebo klubový úspech sa rovná ligovému, nech liga prekvitá, ale túto vedenie je j*ble a robí aktívne kroky aby znemožnilo možnosti klubom
to "j*ble" vedenie nam uz druhu polovicu minulej sezony vyslo v ustrety a dali nam vacsinu domacich zapasov az po novom roku kedy Laporta sluboval stadion. Nestihlo sa to ani v lete, znova nam dali 3 zapasy vonku. Dokedy sa ideme tvarit ze vedenie ligy nas chce poskodit a ignorujeme Laportovu nekompetentnost?
A v rozhodujúcej časti sezóny kde sa láme liga pohár aj LM teda na jar by Barca nemusela cestovať ... To by bolo fér voči ostatným v lige a LM ? Barca žiadala 3 kola a dostala ich... Netreba chyby nasho vedenia hádzať na ligu
Naše vedenie a populizmus laportu nijak neobhajujem ale tiež ako riaditeľ firmy neides hneď potopiť celý tím len kvôli tomu že majú neschopné teamleadera, v tom by malo byt vedenie ligy viac kompetetivne a schopné rozoznávať čo je dobre pre ligu a príjmy jednotlivých klubov.
K tomu koncertu Post Maloneho na Estadi olympic : keď v júli Austin oslavoval 30-ku, bol som pozvaný, som z branže, vravím mu, bro, ako sa Ti predávajú lístky na koncert v BCN, a on že zatiaľ, čo mu vravela agentúra, okolo 5000 sa predalo, ale do polky septembra očakávajú cca 15 000. Ja že som socio Barçy a mali by sme deň po jeho koncerte hrať na novootvorenom Camp Nou mač proti Valencii a on že viem, chystám sa na ten zápas, keď už tam budem, Barçu si nenechám ujsť.
Kua , nemám mu zavolať, či by ten koncert nestopol, že nám zatiaľ neschválili hrať na Camp Nou a potrebujeme voľný Estadi olympic ?
Ja mám pocit že už sú tu niektorí extra odtrhnutí od reality... Vedenie LL je dosť na nič (+ veľká časť fans Madridu) ale hádzať na nich našu neschopnosť... Kebyže o to žiada hocijaký iný klub som proti, nevidím na to dôvod...
Kua , nemám mu zavolať, či by ten koncert nestopol, že nám zatiaľ neschválili hrať na Camp Nou a potrebujeme voľný Estadi olympic ?