Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-25 13:52:18
Toto len podpisuje kvalitu vedenia ligy, v mojej predstave je vedenie ligy čo najviac nápomocné pre akýkoľvek klub aby sa vylepšila jeho situácia do ktorej sa dostal prichádza proaktívne s riešením aby zvýraznil úspech klubov, lebo klubový úspech sa rovná ligovému, nech liga prekvitá, ale túto vedenie je j*ble a robí aktívne kroky aby znemožnilo možnosti klubom
Rasto Premium
2025-08-25 13:53:53
Z každého predpisu existuje výnimka, keď sa chce, ide všetko. Ale dlabať na nich, je to naša chyba. Treba vyhrať, aj keby sa hralo na ulici.
Marian Premium
2025-08-25 14:20:23
K tomu koncertu Post Maloneho na Estadi olympic : keď v júli Austin oslavoval 30-ku, bol som pozvaný, som z branže, vravím mu, bro, ako sa Ti predávajú lístky na koncert v BCN, a on že zatiaľ, čo mu vravela agentúra, okolo 5000 sa predalo, ale do polky septembra očakávajú cca 15 000. Ja že som socio Barçy a mali by sme deň po jeho koncerte hrať na novootvorenom Camp Nou mač proti Valencii a on že viem, chystám sa na ten zápas, keď už tam budem, Barçu si nenechám ujsť.
Kua , nemám mu zavolať, či by ten koncert nestopol, že nám zatiaľ neschválili hrať na Camp Nou a potrebujeme voľný Estadi olympic ?
2025-08-25 15:12:49
Ja mám pocit že už sú tu niektorí extra odtrhnutí od reality... Vedenie LL je dosť na nič (+ veľká časť fans Madridu) ale hádzať na nich našu neschopnosť... Kebyže o to žiada hocijaký iný klub som proti, nevidím na to dôvod...
2025-08-25 19:13:28
Tohle je snad jediná liga v Evropě,která doslova kálí na svoje kluby…žádná podpora a spíše házení klacků pod nohy,nechápu!!!