Mně je zle, jak se dostávají do médií informace, že mladý hráč, kterému jde o budoucnost, “jeden den inklinuje k hostování a druhý den chce zůstat”, čímž komplikuje situaci klubu?
ZA PŘEDPOKLADU, ŽE JE TO PRAVDA :), to jako tohle činí klubu problémy?
To je mi panečku vedení! To se bude vyvíjet tlak tímto způsobem?
Novinář, co tohle ve Španělsku zveřejnil, by měl okamžitě být na black listu klubu nebo by mělo vedení klubu zakročit.
Hej suhlas, len mam obavu, ze toto je boj s veternymi mlynmi. Zverejnovanim niecoho takeho by bol seriozny novinar sam o sebe na black liste, ale v bulvari to chodi inak...Na tlacovky chodia podobni...novinar: "Ste po remontade hrdy na svoj tim?" Flick:"Ano, samozrejme." novinar:"Ale preco?":D ciboha
Souhlas pánové, hlavně s první polovinou.
Média vč. bulváru k tomu ale patří, stejně jako v kterékoli jiné populární branži. I díky nim v konečném důsledku mohou fotbalisti vydělávat tolik, kolik vydělávají (a samozřejmě naopak - sportovně bulvární novinář žije ze sportovců; je to takový rovnovážný ekosystém 🙂). Rozumnější to neovlivní a méně rozumní představují pro fotbalisty určitou "daň" za blahobyt 300x větší než mají oni 😄
Aj ja súhlasím. Nie som Fortov fanúšik z futbalového hľadiska, ale tvrdiť, že hráč niečo blokuje, je nehoráznosť. Ako už bolo povedané, to je zodpovednosť klubu, nie samotného hráča. Takéto články ma vedia občas rozčúliť.
ZA PŘEDPOKLADU, ŽE JE TO PRAVDA :), to jako tohle činí klubu problémy?
To je mi panečku vedení! To se bude vyvíjet tlak tímto způsobem?
Novinář, co tohle ve Španělsku zveřejnil, by měl okamžitě být na black listu klubu nebo by mělo vedení klubu zakročit.
Už mě tyto neustálé srance nebaví ani přeskakovat
Média vč. bulváru k tomu ale patří, stejně jako v kterékoli jiné populární branži. I díky nim v konečném důsledku mohou fotbalisti vydělávat tolik, kolik vydělávají (a samozřejmě naopak - sportovně bulvární novinář žije ze sportovců; je to takový rovnovážný ekosystém 🙂). Rozumnější to neovlivní a méně rozumní představují pro fotbalisty určitou "daň" za blahobyt 300x větší než mají oni 😄