Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Má len 22 rokov, má super čísla za tie prvé dve sezóny a to ani nemal v minulej sezóne plnú minutáž. Ja by som ho skôr nepredával. To by musela byť fakt veľmi lukratívna ponuka pre nás aby ho klub pustil. Za mňa je aj tých 70M málo... Určite si viem predstaviť iné odchody ale s tým my nenarobíme nič.. Dúfam teda že ostane.
MarianH hovoríš resp. píšeš že zvýšiť mu plat v Barci? Teraz keď sa nevieme dostať na pravidlo 1:1? Odkiaľ vezme Barca financie na zvýšenie platu Fermína, keď nemáme ani na registráciu Wojta a Martina? Pomohli by nám odchody Peňu a Oriola, ale tí sa nemajú k tomu. Za mňa by som radšej predaj Olma alebo Gaviho ako Fermína.
Samozrejme , ostanú všetci. Veď nasa súpiska je nafukovacia. Plačete, že sme stále nedosiahli pravidlo 1:1 ale vzápätí plačete opäť , lebo je možnosť odchodu Casada ci Fermina. Viem , radšej Olmo. No žiaľ , naň zrejme adekvátna ponuka neprišla . A pokiaľ je zdravý , je fajn. Tak si už vyberte alebo, čo je lepšie, neplačte tu .
Andras Gérardi si vybral uz? Ale s aspektom, ze chceme vyhrávať a budovať mužstvo, zvysovat kvalitu konkurenciou na postoch....nie len predávať a prehrávať...lebo také drísty je jednoduché vypúšťať..
MarianH: Jak jen prodávat a prohrávat? Koho jsme za poslední rok prodali za dobrou částku? Nikoho. Nechci aby Fermin odešel ale je potřeba brát jako realitu to že klub musí prodávat aby mohl nakupovat, to snad každý rozumný člověk pochopí.
Vyborna logika. Tak dotiahneme zbytocneho rashforda ktory je skoro za zenitom a kedze sme ho zaregistrovali tak teraz predame jedneho z najprespektivnejsich hracov co mame aby ame mohli zaregistrovat koho? Sceszneho Martina a Bargiho? Tak to je mega chory deal
Pravdo: A jak by si teda ty vyřešil naše problémy? Ukázal by si prstem na Olma a řekl že jde pryč za 60 mil a někdo ho určitě koupí? Tak to úplně nefunguje. A registrace Martina jakožto obránce a Bargiho by se nám opravdu hodili, nějak si zapomněl na to že zrovna na pozici Fermina máme víc hráčů co tam můžou hrát, to taky hraje roli.
Znížil si ho z extrémne vysokého na dosť vysoký... Konkrétne 14m ušetreného ...prišiel aj roony na krídlo... A ak bude musieť hrať raphinha CAM bez fermina tak si možnosti nerozšíril o nič
To áno rafina tam nezahral dobre ale problém máme to že prakticky tam nikto nezahral dobre pedri tam zahral zlé gaví tam zahral zle ani ferran tam nezahral dobre jediný kto tam vedel dobre zahrať bolo olmo a práve fermin
No tak ako sa tu uz pisalo nekupoval by som len preto aby sa kupovalo. Zbytocne nakupy ked ich neviem zaregistrovat a koli tomu musim poslat prec perspektivneho hraca.
A myslim si ze Raphinha na CAM nebol problem problem bol ze sa nasilu tlaci Rashford na LW 🤣
Viem si predstavit ze Olmo + niektory z troch Fernandezov by tu poziciu vykryli. Pripadne mame vela klasickych zaloznikov tak by sa v pripade nudze hralo 433.
Len nechapem preco sa toto riesi par dni pred koncom prestupoveho obdobia aj ked uz asi nikto nepride. Naco? Aby sme zaregistrovali Bardghjiho a Sczesneho? Alebo hrozi nieco o com nevieme? Stokrat radsej by som bol keby sa preda de Jong ale co uz. Asi niekto ist z kola von musi.
jasne a potom sa tu bude mrncat ze sme predali Fermina, mame malo hracov na tej pozicii, preto sme pohoreli v LL alebo v LM.
Stale nie sme spokojni. Ja by som ho nepredaval. Dro je este nezohrany s timom. A Fermin je pre mna lepsi ako Olmo stale
Ja mrncat nebudem isto to neboj. Urcite sme v LM nepohoreli lebo nam chybali zaloznici a uz vobec nie ofenzivni. Chybala obrana ked uz. Jasne ze je Dro/Toni/Guille nezohrany ale raz sa zohrat musia a ak ostane Lopez aj Olmo tak sa nikdy nezohraju ani si nekopnu len. Potom sa bude mrncat ze pustame odchovancov za smiesne sumy prec (lebo nikto ti nekupi ziadneho z nich ked budu hrat za Bcko stvrtu ligu).
Lopez nieje lepsi akurat ho viac vidno kvoli jeho stylu hry. Ale aj v statistikach je na tom tusim Olmo o kusok lepsie. Zaobidime sa bez neho ak je to nutne.
70 mil.je slušná ponuka, ale osobne by som ho nepredával. Má obrovský potenciál,ale klubu by tie prachy neskutočne pomohli. Ešte jedna vec ktorá ho môže ovplyvniť a to je, dusno medzi ním a Gavim. Určite to vplýva na atmosféru v kabíne. Nechajme sa prekvapiť či ho jeho priateľka "ukeca".
Jednoducho potrebujeme konečne ísť na pravidlo 1:1 ak zas neklamú tak nejakým predajom sme tam plus v kľude registrácie, ja Fermina by som najradšej nechal no pretlak v zálohe plus za slušný peniaz 70+ mil by som ho pustil ak nás to vyhrabe zo sraciek, už veľmi dlho Barca funguje v tomto debilnom režime a treba už ísť z toho von a v Chelsea pod Marescom by mu to mohlo dosť dobre sedieť
Přesně tak. Fermina miluju ale pokud to znamená že se konečně dostaneme z těch sraček, což trvá už hodně dlouho tak jsem pro. Pokud nikdo neodejde vůbec nic se nezmění. Lidi tady často nadávají na Laportu že finanční situaci nevyřešil a když je možnost tak jsou proti, tomu moc nerozumím.
no nepredaval by som ho. ale ani by som neodpisoval raphinu na 10tke, teraz mu to tam neslo, ale nehral tam dlho. ale tu sa zas otvori rovnaky problem jak pred tymto letom. odide fermin, raphu posunu na 10 a zas budeme mat len 2 kridla a ziadna nahrada...
A myslim si ze Raphinha na CAM nebol problem problem bol ze sa nasilu tlaci Rashford na LW 🤣
Len nechapem preco sa toto riesi par dni pred koncom prestupoveho obdobia aj ked uz asi nikto nepride. Naco? Aby sme zaregistrovali Bardghjiho a Sczesneho? Alebo hrozi nieco o com nevieme? Stokrat radsej by som bol keby sa preda de Jong ale co uz. Asi niekto ist z kola von musi.
Stale nie sme spokojni. Ja by som ho nepredaval. Dro je este nezohrany s timom. A Fermin je pre mna lepsi ako Olmo stale
Lopez nieje lepsi akurat ho viac vidno kvoli jeho stylu hry. Ale aj v statistikach je na tom tusim Olmo o kusok lepsie. Zaobidime sa bez neho ak je to nutne.