Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-27 10:26:46
Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Má len 22 rokov, má super čísla za tie prvé dve sezóny a to ani nemal v minulej sezóne plnú minutáž. Ja by som ho skôr nepredával. To by musela byť fakt veľmi lukratívna ponuka pre nás aby ho klub pustil. Za mňa je aj tých 70M málo... Určite si viem predstaviť iné odchody ale s tým my nenarobíme nič.. Dúfam teda že ostane.
2025-08-27 10:47:59
Měl by zůstat a dát mu příležitost. Šikovný hráč.
AndreasGerardi Premium
2025-08-27 11:11:23
Samozrejme , ostanú všetci. Veď nasa súpiska je nafukovacia. Plačete, že sme stále nedosiahli pravidlo 1:1 ale vzápätí plačete opäť , lebo je možnosť odchodu Casada ci Fermina. Viem , radšej Olmo. No žiaľ , naň zrejme adekvátna ponuka neprišla . A pokiaľ je zdravý , je fajn. Tak si už vyberte alebo, čo je lepšie, neplačte tu .
2025-08-27 12:38:52
Viem si predstavit ze Olmo + niektory z troch Fernandezov by tu poziciu vykryli. Pripadne mame vela klasickych zaloznikov tak by sa v pripade nudze hralo 433.
Len nechapem preco sa toto riesi par dni pred koncom prestupoveho obdobia aj ked uz asi nikto nepride. Naco? Aby sme zaregistrovali Bardghjiho a Sczesneho? Alebo hrozi nieco o com nevieme? Stokrat radsej by som bol keby sa preda de Jong ale co uz. Asi niekto ist z kola von musi.
paprik Premium
2025-08-27 13:09:38
70 mil.je slušná ponuka, ale osobne by som ho nepredával. Má obrovský potenciál,ale klubu by tie prachy neskutočne pomohli. Ešte jedna vec ktorá ho môže ovplyvniť a to je, dusno medzi ním a Gavim. Určite to vplýva na atmosféru v kabíne. Nechajme sa prekvapiť či ho jeho priateľka "ukeca".
2025-08-27 13:27:54
Jednoducho potrebujeme konečne ísť na pravidlo 1:1 ak zas neklamú tak nejakým predajom sme tam plus v kľude registrácie, ja Fermina by som najradšej nechal no pretlak v zálohe plus za slušný peniaz 70+ mil by som ho pustil ak nás to vyhrabe zo sraciek, už veľmi dlho Barca funguje v tomto debilnom režime a treba už ísť z toho von a v Chelsea pod Marescom by mu to mohlo dosť dobre sedieť
snapshot Premium
2025-08-27 14:11:46
No ved nech k tym 50 melonom pribalia Fofanu
2025-08-27 16:51:27
no nepredaval by som ho. ale ani by som neodpisoval raphinu na 10tke, teraz mu to tam neslo, ale nehral tam dlho. ale tu sa zas otvori rovnaky problem jak pred tymto letom. odide fermin, raphu posunu na 10 a zas budeme mat len 2 kridla a ziadna nahrada...