Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-28 09:52:45
"porcujeme zajaca ktory este beha po poli "...
2025-08-28 10:15:01
Pořád drobné... UEFA by měla přitlačit....
2025-08-28 10:49:18
Na bezvýznamných MS klubov, sa zarobilo viac...ale trošku aj chápem prečo. Byť najlepší na Svete, by mali byť cennejšie ako byť najlepší v EÚ. To že Európa má najlepší futbal je vec druhá... To by potom šport nemohol fungovať celosvetovo. Taká atletika má jasných víťazov z Afriky, hokej v USA a Kanade, Basketball v USA atď... To len vravím že chápem myšlienku MS klubov, hoc pre mnohých je to zbytočná súťaž lebo Európske timy majú dominanciu.
Ale späť k LM... Dať si cieľ dostať sa niekam je dobrá vec. Založiť si na Tom rozpočet na ďalší rok mi už až tak dobré a rozumné nepríde. Lopta je guľatá a stať sa môže čokoľvek. Stavať na Tom rozpočet mi nepríde najrozumnejšie. To môžu kúpiť Bitcoin a čakať či to vijde lebo prognózy sú dobré...ak ale nevijde prognóza v praxi, budeme zliepat kde sa dá
2025-08-28 12:35:45
Ešte len dnes bude žreb LM a už sa počíta, koľko Barca zarobí v LM. A čo ak nám to v tohtoročnej LM nevyjde a zarobíme len za účasť? S takýmto variantom nikto nepočíta? Nemajme hneď od začiatku veľké oči, lebo na to môžeme doplatiť. Ja síce verím našej Barci, ale ku všetkému treba pristupovať s rozvahou.