videl som tych par minut,poleno by bolo tak platne ako ty,prosm ta skonci,nech maju sancu mladsi a aj lepsi od teba,uvedom si, ze si uz za zenitom svojich schopnosti a na penaty mame dobrych nahradnikov za teba.
#frkmrk Sezóna je na začiatku a na tých pár zápasových minútach po zranení sa nedá nič hodnotiť. Ale ak bude Robert aj v tejto sezóne aspoň takým polenom ako v tej minulej, tak si môžeme zatlieskať.
A áno, možno ty nemáš ten pocit, ale ja verím, že sa snaží hrať čo najlepšie. Potom už je na trénerovi určiť, či ho postaví do zápasu a usúdi, že bude prínosom pre tím. Ale nechal by som to na Flickovi, ktorý za to bude niesť aj zodpovednosť a prípadnú kritiku, čo je úplne v poriadku. V opačnom prípade rozhodne nebudem na nikoho kydať za to, že sa snaží do zostavy dostať, naopak ho budem chváliť. Naviac som si istý, že Lewa to v sebe stale má 😊
No, 15-20 krat nieco doklepne. Ale jedine stastie pre Barcu bude, ked sa na konci sezony zrani, pretoze vtedy hrala Barca najlepsi futbal. Uz 3 sezony tu tento presluhuje.
A áno, možno ty nemáš ten pocit, ale ja verím, že sa snaží hrať čo najlepšie. Potom už je na trénerovi určiť, či ho postaví do zápasu a usúdi, že bude prínosom pre tím. Ale nechal by som to na Flickovi, ktorý za to bude niesť aj zodpovednosť a prípadnú kritiku, čo je úplne v poriadku. V opačnom prípade rozhodne nebudem na nikoho kydať za to, že sa snaží do zostavy dostať, naopak ho budem chváliť. Naviac som si istý, že Lewa to v sebe stale má 😊