No daj , aké následky ? Keď podľa Deloitte sme znížili výdavky za mzdy o skoro 300 miliónov a naopak príjmy vzrástli na úroveň 980 miliónov , a po tejto sezóne prekonajú hranicu 1 miliardy EUR . Tak som zvedavý , čo konkrétne nás čaká . Lebo verklikovat hlúposti a nemať argument je znakom hlúposti .
Mimo to , už sme mali byt skrachovaný klub
Vy vidíte iba prítomnosť. Presné následky vám neviem povedať, pretože to nikto nemôže vedieť na 100 %. No ale ak si myslíte, že tie takzvané páky, atď sú úplne kóšer a že na ne nedoplatíme vôbec, čaká vás veľké prekvapenie. Skôr alebo neskôr to vyjde najavo.
"Mám pocit"? 😁 Buď si žena alebo žiješ v nejakom svete, v ktorom platia len tvoje dojmy. Iba naivný človek si môžem myslieť, že to Laportové "plátanie" nebude mať žiadne negatívne následky. Ja síce fandím Barcelone, ale nie je tomuto vedeniu. A je mi jedno, komu sa to páči.
A ešte posledná vec. Ja netvrdím, že všetko, čo toto vedenie spravilo, bolo zlé. Len následky tých pák sa ukážu až neskôr. No ja som reagoval hlavne na tú myšlienku, že sme "majstrovský tím s minimálnymi výdavkami". Veď je to hanba, že nevieme rok čo rok zaregistrovať hráčov, ktorých získame. Ak by sem prišiel niekto, kto nič o Barcelone nevie, myslel by si, že Laporta a spol. odviedli skvelú prácu a že nie sú žiadne komplikácie. Určite by netušil, že sa už roky nevieme poriadne vrátiť k pravidlu 1:1. Takže moja pointa vlastne bola, aby tu nikto nevelebil toto vedenie, ako keby všetko fungovalo dokonalo. Nie je to pravda a všetci to viete.
Utumno, pises tu o svojich obavach. Nikto z nas neni prorok, ale ked uz sa o nieco opierat lepsie zvolit nejake objektivne ukazovatele a Andreas Gerardi sa tu pokusal vecne s tebou argumentovat nejakymi cislami. Ako pises, stale nie sme v pravidle 1:1. Nikto z nas si tu nemysli, ze v klube nie su ziadne komplikacie. Tento clanok je o tom, ze aj napriek vsetkym komplikaciam sa nam minuly rok podarilo vyhrat domace treble a za to klobuk dolu. A keby sa pakami vyhravali trofeje a bola to taka jednoducha robota mali by sme tu kluby s pákami jak huby po dazdi.
V poriadku. Len potom opatrne so slovami ako "zázrak" a "minimálne výdavky". Zázrak to určite nie je a Laporta nie je žiaden boh. Nebyť schopný sa vrátiť k pravidlu 1:1 po takej dlhej dobe je presný opak zázraku. Je to totálne zlyhanie. A keď vyjde najavo daň, ktorú bude treba zaplatiť za tie "páky", spomeňte si na moje slová.
Ano na finance paky v buducnosti trochu doplatime...ale ked po dostavani Camp Nou bude mat klub prijmy mozno aj 1,2 miliardy...tak tych 100 mega rocne co nam bude odchadzat klub nijako nepolozia...
Snáď nepoložia, ale predvídať príjmy z Camp Nou a riešiť to, či a o koľko budú vyššie ako rôzne záväzky, o ktoré sa postarali Laporta a spol, nemôže nikto. No kiež by si mal pravdu, Marco01.
Utumno tu je klucove si uvedomit, preco sa tie paky vobec pouzili. Ked si pozicias v banke uver a vypijes za to bar je to nieco ine, ako ked za to nakupis zbozi, ktore za par rokov so ziskom predas...Hovoris o totalnom zlyhani, ze stale nie sme 1:1. Moze byt. Ale ak v situacii ked nie si 1:1 vyhras domace treble ja to povazujem za zazrak (ktory zazrakom neje, lebo je za tym kopec dobrej roboty). Taze asi trochu zalezi ci vidis pohar poloplny abo poloprazdny neviem. Na hrane budeme podla mna fungovat este niekolko rokov, ale to, jaky bic sa dari z toho hovna kazdy rok upliest je obdivuhodne:D
Cule, určite môžeme byť radi za to, čo tento klub dokázal posledný rok. Hovoriť o zázrakoch je aj tak priveľa na mňa, hlavne v prípade niekoho, ako je Laporta, ktorý nemá problém prikrášliť veci alebo klamať. To, že nám jeho konanie krátkodobo pomohlo, ešte neznamená, že dlhodobo nedoplatíme na rôzne záväzky, páky, atď. No súhlasím s tebou, že budeme ešte dlho fungovať na hrane a presne preto odmietam používať také silné slová, ako v tomto článku.
Ja si myslím ze aj keď niekedy zbytočne tliacha Laporta robi si svoju prácu..sú to nepopulárne kroky preto ho tu ľudia nemajú radi ..ale v konečnom dôsledku sa financie uzdravuju a výsledky su lepšie ..:-)
Mimo to , už sme mali byt skrachovaný klub