Ja by som mu to neponukol ani keby nas ospevoval sak co kedy s nejakym klubom dokazal? Espanyol je jeho strop :D Ak nieco dokazal za svoju karieru tak je to to ze nevie trenovat velkokluby a hviezdnych hracov taka skrachovana verzia Unaia Emeryho :D
Aj keby nepovedal to čo povedal, Barca by takémuto blbovi, ktorý za svojej trénerskej éry nič nezískal, ponuku na trénovanie Barce neponúkla, hoci by mala zostať bez trénera.
"Radšej pôjdem pracovať na svoju farmu v Argentíne, než by som trénoval Barcelonu."
to znie ako keby ho klub aspon dvakrat za polroka na kolenach prosil nech tu dojde. Pobavil. Skoda len ze dosral Pariz, ked tam hral Messi s korytnackou a Neymarom. Vtedy mat tam kvalitneho trenera tak by to mozno bola ina rozpravka
O tomhle borcovi to vypovídá vše,farma v argentíně a láska k Espaňolu,je nad slunce jasný,že někdo takový nechápe,co znamená Víc než klub,mě spíš zaráží,proč takový hovado,dává rozhovory…
No tá zábavná animozita voči Barci ma iste korene. Ako hráča ho Barca ignorovala, tak išiel do Espaňolu, klubu väčšinou bojujúceho o udržanie v lige. Naviac nemal. To jeho ego ťažko ranilo.
Čo čakať od človeka ktorý bol kedysi hráčom a neskôr aj trénerom Espanylou ? Ale komu záleží na jeho slovách ? Možno tak tam tým s Espanylu a ich fans...
to znie ako keby ho klub aspon dvakrat za polroka na kolenach prosil nech tu dojde. Pobavil. Skoda len ze dosral Pariz, ked tam hral Messi s korytnackou a Neymarom. Vtedy mat tam kvalitneho trenera tak by to mozno bola ina rozpravka