Toto je choré. Tak na oráčine a ryžovom poli sa hrať môže, pritom ide o zdravie hráčov, ale pred menej divákmi nie? A keď príde na štadión s kapacitou 25 000 divákov návšteva 5 000, tak sa tiež anuluje výsledok? Debilina na n-tú. A som zvedavý, keby Valencia vyhrala, či by aj vtedy chceli anulovať výsledok.
Pravdu máš, ale proste Barcelonu majú všetci v zuboch... Zápas v USA, výnimky na štadión, problémi s pravidlom 1:1, registrácia predbežným opatrením a pod... Ja sa na druhú stranu nećudujem že ostatným klubom ležíme v žalúdku...
Aký je rozdiel v prípade zápasu Realu počas pandemie a nášho zápasu teraz proti Valencii. Oba zápasy majú kapacitu menšiu ako 15000 divákov a len preto, že Real hral počas pandémie bez divákov tak to je o.k. ale náš zápas počas rekonštrukcie je niečo iné??? V oboch prípadoch šlo o vyššiu moc, ale proti zápasu Realu nemal nikto ani pol slovíčka, ale teraz keď ide o Barcu tak tu vyskakujú niektoré kluby? Prečo nenapíšu, ktoré kluby sú proti tomu aby náš zápas bol uznaný? A okrem toho, ak vedenie LL s tým bude súhlasiť tak si môžu tak akurát strčiť prst do ...!
uz vidim RealmadridTV jak budu plakat...toto je nieco nehorazne aky precedens sa robi proti barcelone, pritom najvecsi "ublizenci" su tymy z Madridu...
Kde je vyššia moc keď si nevieš naplánovať rekonštrukciu štadióna a všetci na zemeguli vidia že ten štadión proste pripravený nebude iba vedenie FCB sa snaží všetkých presvedčiť že bude? Ved sme mali ostať na olympijskom a bol by pokoj... Lenže mi potrebujeme zaúčtovať VIP miesta lebo budeme finančne v piči... Nikto nám nekazal sa vrátiť do rozostaveneho štadióna.. Náhrada bola a je schválená... Ale naše vedenie stále špekuluje
Si teraz dovoľujú, ale čo potom keď kapacita Camp Nou so 105 000 bude častokrát 3-4 znásobovať ich kapacity štadiónov. Možno bude potom potrebné zaviesť nové štandardy na krpaté štadióny.
A prečo im to má vadiť? Aj tak by tam ich hráči nešli. Škodná je jedine Barcelona, ktorá nezarobí na vstupnom. Hracia plocha tam je v predpísaných rozmeroch, šatne tam sú, kamery a ostatné požiadavky sa doplnia. Getafe malo minulú sezónu priemer približne 10 000. Ak to nebude vadiť Valencií tak neviem čo majú riešiť. Vedia aký je stav so štadiónom.
Neprekvapilo by ma ak by to bola hra nášho vedenia ako prinúť mesto na oficiálne otvorenie Nou Camp.
V opačnom prípade verím, že je to úplný nezmysel a hádam nás nebudú trestať za 1 zápas na "hračkárskom" štadióne...
tipujem ze to budu tymy z madridu. RealmadridTV o tom urcite bude vyplakavat. je az nehorazne jak kazdy ide proti barcelone. nezvladaju, ze sa nam momentalne sportovo dari. nevedia nas porazit na ihrisku, tak to skusaju mimo neho. Zapas proti rayu bol v pohode? nefungoval VAR, travnik bol horsi jak u nas na dedine, ale okolo toho neplacu..ten zapas sa nemal anulovat??? fakt pokrytectvo najvyssieho zrna....
Každý deň je tu písané niečo iné včera tu bolo , že Laliga má určené minimálny počet divákov 8.000 a dnes je tu 15000.Autor týchto článkov , by mal po sebe aj niekedy prečítať čo napísal.
V opačnom prípade verím, že je to úplný nezmysel a hádam nás nebudú trestať za 1 zápas na "hračkárskom" štadióne...