Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
4
kov3
2025-09-11 11:53:25
Tak som sa zase niečo dozvedel.....Piskot je vraj otázka zdravého rozumu.. Pripomenulo mi to niekdajšiu "prvú dámu" v ČR a jej piskot na Hrade...
12
Peto333
2025-09-11 12:35:55
Ak si to prečítaš tak je to myslené tak že očakávať že sa bude pískať na tohoto hráča je vec zdravého rozumu .. pretože každému je jasné že pískať sa bude
3
Cule90
2025-09-11 12:57:21
Zatial je to bilancia 1/2 odrezanych trenerovych ruk u 1/25 hracov Espanyolu. Vzhladom na slepu vieru ich trenera ako dokonale pozna svoj tim predikujem druhu odrezanu ruku pri dalsom (v poradi druhom) hracovi Espanyolu s ponukou od Barci.
4
sonetcz
2025-09-11 13:06:29
Tak logicky, pro Espanyol je hlavní soupeř Barca, nesnáší se a jejich nejlepší hráč přejde k úhlavnímu soupeři. Reakce v podobě pískání je věc zdravého rozumu.
9
LaBrie
2025-09-11 14:01:19
Zrovna v Espanole by som zdravý rozum nehľadal 😁
6
Utumno
2025-09-11 14:55:40
Problém s prekladom. On to vlastne myslel tak, že každý, kto má zdravý rozum, vie, že ho vypískajú. Nepovedal nič zlé.
7
johnkaP
2025-09-11 18:12:15
No jo, jenže tímhle prohlášením jim to vlastně schválil, ne-li je k tomu povzbudil. Logické nelogické, srdcaři nesrdcaři, jako trenér je jeden z výrazných představitelů klubu a jeho slova mají určitý vliv. A on v podstatě Joanovi vzkáže, ať se nediví, že bude peklo, v důsledku čehož to bude ještě horší. Neříkám, že to pro něj bude nebezpečný zápas, ale za hranou fandění už to asi bude. Tenhle skoro až fanatismus nechápu, pořád je to jen sport, hráči jen lidi a konkrétně Joan velký sympaťák. Když chytal za ně a dával tomu všechno, bylo to v pořádku, přešel k rivalovi (vzhledem k postavení klubů a kariérnímu růstu přirozený krok) a jakoby se nic z toho předtím nestalo..?!? Ještě rozumím tomu, že ho nepřivítají poděkováním za to, co pro ně odvedl, ale v podstatě podněcovat jeho vypískání........ Trenér jen podtrhnul, že Espanyol a zdravý rozum moc dohromady nejdou.