Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-15 09:43:11
Najblizsie ku realite ma znamky Sofascore. A autora clanku uz poprosim,aby nebranil stale Torresa a ak vynecha neskutocne tutovky,aby mu to uz konecne spocital raz. Vcera obrovsky rozdiel v efektivite Lewu a Raphu oproti Torresovi. Aj Casado mal dost nepresnych prihravok. Futbal nie je len o behani.Obaja sa snazili,ale tie chyby z ich strany tam boli. A brankar ma opat nizku znamku,neviem preco.
2025-09-15 12:42:42
Dúfam, že fakt neplánujeme z Torresa spraviť našu 9 budúci rok. Pohybovo je dobrý, do šancí sa dostane, ale jeho zakončenie nie je na top úrovni. Príde tam uncle Lewa a zavesí tam dva góly, ktoré by, dovolím si povedať, v živote Torres nedal. Flickovi sa do systému viac hodí pohyblivá 9, ktorá bude zároveň stále pressovať ale Torres fakt nemá na to byť hlavná 9.
2025-09-15 13:39:44
Možná to bude kacířská myšlenka, ale nevadilo mi odehrát zápas bez Yamala a ani mi tam moc nechyběl. Určtě i pro něj fajn vidět, že i bez něj to jde, aby zůstal nohama na zemi.
2025-09-15 14:03:25
Nevim zda si někdo všiml jedné dost podstatně věci : když cubarsi hraje s nejistým araujem tak působí celkem dost ztracené a předvádí podprůměrně výkony,ale když je tam christ nebo garcia hraje úplně na jiné úrovni . Snad si toho trenér už dříve všiml a tuhle stoperskou dvojici už nebude hrat . Arauja prodat a zkusit jít po bastonim by bylo supr. Nevím jak ostatní ale já araujovi vbc nevěřím a nevidím moc budoucnost u nás . Mu těžce nesedí ten systém co hans hraje ,bo před Hansena to byl jeden z nej stoperů
2025-09-15 19:18:08
Ferran 7,5 ..??Wtf ??to je jako za co,kolik spálíš tutovek..??
2025-09-15 22:32:00
Tak na jednu stranu Flick nadával na zaťaženie našich hráčov počas reprezentačných zrazov v nedolezitych zápasoch ale na on sám nechal Pedriho hrať až do 80tej minúty. Už za stavu 3:0 ho mal dať hneď dole. Nechápem, prečo ho tam držal tak dlho