Najblizsie ku realite ma znamky Sofascore. A autora clanku uz poprosim,aby nebranil stale Torresa a ak vynecha neskutocne tutovky,aby mu to uz konecne spocital raz. Vcera obrovsky rozdiel v efektivite Lewu a Raphu oproti Torresovi. Aj Casado mal dost nepresnych prihravok. Futbal nie je len o behani.Obaja sa snazili,ale tie chyby z ich strany tam boli. A brankar ma opat nizku znamku,neviem preco.
Prečo ma brankár zasa nízku známku? Pretože počas celého zápasu nemal jednu poriadne nebezpečnú loptu ani situáciu pred bránkou. To že dobre rozohrával loptu nohou, za to nemôže dostať hodnotenie 8 alebo 9.
Dvě střely na něj myslím letěly a jedna docela nebezpečná a to šel okamžitě k zemi a dobře to chytil. Musím říct, že zatím se mi Garcia v bráně hodně líbí. Dobře rozehrává, zákroky paráda, sebejistý a prostě i když na něj za zápas neletí moc střel, tak když na něj jedna trochu nebezpečná letí, tak nemá problém. To si od něj představuju. Mám fakt z něj strašně dobrý pocit a cítím se jistější, když je v brance.
S Ferranom suhlas vcera nebol dorazny a od zraloka mal daleko, ale vedu by som z toho nerobil, ked sa vyhrava. Tutovky vedia paradne zahadzovat aj Raphinha a Lewa a nepochybne to uvidime aj tuto sezonu:D Inak aspon ta Ferranova prihravka na Fermina pri prvom gole bola podla mna masterclass.
Dúfam, že fakt neplánujeme z Torresa spraviť našu 9 budúci rok. Pohybovo je dobrý, do šancí sa dostane, ale jeho zakončenie nie je na top úrovni. Príde tam uncle Lewa a zavesí tam dva góly, ktoré by, dovolím si povedať, v živote Torres nedal. Flickovi sa do systému viac hodí pohyblivá 9, ktorá bude zároveň stále pressovať ale Torres fakt nemá na to byť hlavná 9.
Možná to bude kacířská myšlenka, ale nevadilo mi odehrát zápas bez Yamala a ani mi tam moc nechyběl. Určtě i pro něj fajn vidět, že i bez něj to jde, aby zůstal nohama na zemi.
Nevim zda si někdo všiml jedné dost podstatně věci : když cubarsi hraje s nejistým araujem tak působí celkem dost ztracené a předvádí podprůměrně výkony,ale když je tam christ nebo garcia hraje úplně na jiné úrovni . Snad si toho trenér už dříve všiml a tuhle stoperskou dvojici už nebude hrat . Arauja prodat a zkusit jít po bastonim by bylo supr. Nevím jak ostatní ale já araujovi vbc nevěřím a nevidím moc budoucnost u nás . Mu těžce nesedí ten systém co hans hraje ,bo před Hansena to byl jeden z nej stoperů
Osobne mam Arauja velmi rad, ale suhlasim, s tym co pises. Je jedno akeho ma k sebe Araujo partnera, lebo nas system prilis odhaluje jeho slabiny. Liga ok, ale v zapasoch proti kvalitnym superom moze kvoli jeho rozohravke trpiet cely tim a najlepsie to bolo vidoet v zapasoch proti PSG kedy ich hraci pokryli nasich sposobom, ze rozohravka ostavala na Araujovi...Kym sa neprivedie novy provotriedny stoper Arauja by som v ziadnom pripade nepustal a sice na tu jeho rozohravku trpime, ale v osobnych subojoch je top a ja si uzivam ako dokaze utocnikov v pohode odstavit telom ked je to 1 na 1 (i ked v suboji Acerbim v semifinale LM si vybral svoj horsi moment:D).
Tak na jednu stranu Flick nadával na zaťaženie našich hráčov počas reprezentačných zrazov v nedolezitych zápasoch ale na on sám nechal Pedriho hrať až do 80tej minúty. Už za stavu 3:0 ho mal dať hneď dole. Nechápem, prečo ho tam držal tak dlho
3 nepremenene ciste sance je na uterak