Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
snapshot Premium
2025-09-19 07:58:16
FdJ iba 7.4? To uz hadam nie je ani vtipne
2025-09-19 08:24:01
Gerard martin 7.2 co cely cas nebezpecne utoky isli cez jeho stranu…de jong ktory vcera zahral perfektne ma len o 0.2 viac ako gerard😂no dobre teda
marko31 Admin
2025-09-19 08:34:42
najviac sa mi páčil Kounde a samozrejme Pedri. Garcia takisto skvelý výkon v bráne
2025-09-19 08:44:16
Uz nech sa vrati Balde,jeho nahradnik nema na tuto uroven.
snapshot Premium
2025-09-19 09:13:51
Keby Rash nedal fie dva goly, tak si iba pamatame, ze sa zakopova a potkyna sa o loptu
2025-09-19 09:15:00
FDJ si určite zaslúži viac. Ale nedá mi to: čítam tu niektoré komentáre na Martína, ktorý pritom hasil útoky lepšie ako Eric Garcia. Stačí si uvedomiť, kedy padol gól Newcastlu.
2025-09-19 09:33:03
Já jsem si třeba vůbec nevšiml včera,že hrál Lewandovski ,párkrát jsem ho viděl akorát vstávat ze země a toť vše
2025-09-19 11:28:12
Od hraca co berie cez 20 mega za sezonu by sme mali cakat goly a nie, ze proti muzstvu, co tuto sezonu zatial az raz vyhralo, vybojuje nejaky faul...
2025-09-19 11:40:02
A rashford? Jeden krasny gol, to treba uznat. Dalsi proti obrancovi s otrasom mozgu, ktory mozno ani nevedel, kde je. Inac nic. Hlavne smerom dozadu totalna ignorancia, doslova slabym poklusom sa vratil kusok za polovicu. Strasny rozdiel oproti raphinhovi, ktory aj utoci a velakrat je aj vzadu. A ked k tomu pridame dreveneho 20 mega za sezonu poliaka, ktory tiez nebrani, tak to bude s takym psg velmi zaujimave....
rashford len potvrdil, ze je totalny lenivec, ignorant a nema snahu urobit nieco navyse pre muzstvo. Preto ho odkopli aj fans man united. Ma 27 rokov a na ihrisku sa chova ako 32 rocny mazak, co ma 2 zlate lopty a je majster sveta. Teste sa, dal 2 goly priemernemu muzstvu.
2025-09-19 15:50:02
K výkonom našich hráčov ja napíšem len toľko: Pedri - akonáhle má loptu som absolútne v kľude, lebo viem, že Pedri vždy niečo s loptou vymyslí, Martin - ak je útok vedený po jeho strane tlak sa mi poriadne zvýši, FDJ - perfektné ovládanie stredu a taktické držanie lopty na vysokej úrovni. Rashford - príjemné prekvapenie a rozhodujúci hráč zápasu, Kounde - s prehľadom bránil svoju stranu a dobre sa zapájal do útočenia, stopéri - v podstate bez vážnej chyba, Garcia - ďalší super výkon medzi troma žrďami, Fermín - o 80% slabší výkon ako proti Valencii (prakticky ho nebolo vidieť), Raphinha - predviedol priemerný výkon a Lewa - toho som si poriadne všimol až keď striedal.
Celkove výkon bol vysoko taktický a efektívny a najviac sa mi páčili posledné 7 minúty (nadstavený čas), kedy sme prakticky domácich nepustili na našu polovicu. The end!!!