Jak říkám stále dokola. Toto je hra s čísly. Amatéři vidí maximálně kdo vstřelil gól nebo dva. FDJ včera ovládl střed pole, což je vždy rozhodující. Martin včera v prvním poločase dost hořel a buďme rádi, že Newcastle své šance neproměnil. Stejně situace, odlišný závěr = jiná známka.
praveže z utočnej trojice ho bolo najviac vidno :D neviem čo si pozeral, ale Lewandowski mal tak štyri dotyky s loptou, Fermin bol totalka v lese, a Raphinha mal take centriky asi 6 za sebou totalne nepresne..ale inak vetral tu stranu tiež
1.polcas sme boli pod tlakom, bolo treba bez ujmy pockat, kym sa domaci vytlcu. potom sme mohli hrat svoju hru. 2.polcas bol celkom iny a prisli aj goly. za mna vyborny garcia, kounde, pedri a rashford. martin patri vzdy medzi najslabsich. mam radost z arauja, mam pocit, ze sa vzdy caka na jeho zavahania, zahral slusne. drzim mu palce, on by mal byt lider obrany. vychvaluje sa dejong, ok, ale prvy polcas si pocinal castokrat netakticky. chodil si pre loptu az na stopera, cim zbytocne vytvaral este vacsi tlak newcastlu. celkovo 3 body super z horucej anglickej pody.
FDJ si určite zaslúži viac. Ale nedá mi to: čítam tu niektoré komentáre na Martína, ktorý pritom hasil útoky lepšie ako Eric Garcia. Stačí si uvedomiť, kedy padol gól Newcastlu.
To, že FDJ mal mať vyššiu známku je bez debaty. Ale rozdiel v hodnotení medzi Martinom a Garciom je zaslúžený a nepáči sa mi, že na Erica ani jedno krivé slovo, ale na Gerarda áno.
suhlasim s obomi, vidim to podobne. hodnotenia viacerych hracov by za oba polcasy vyzerali inak, ale celkovo je po vcerajsku u viacerych jednotlivcov dovod na radost, kazdy vyzdvihuje niekoho ineho a so vsetkymi suhlasim, ale najviac asi Araujo:D ako pise rominho vyssie vsetci cakaju v kazdom zapase na jeho zavahanie, takto sa hra tazko, ale vcera to zvladol.
Ja určite nečakám, ani nikomu neprajem zaváhanie 🙂 len nerozumiem tendencii niektorých ľudí pravidelne kritizovať jedného z našich hráčov. Je úplne jasné, že Baldé je rýchlejší ako Martin a Garcia, čo ale neznamená, že jeho prínos je automaticky väčší. Newcastle sa samozrejme snažili využiť ten rozdiel v rýchlosti, ale Martin zahral určite lepšie ako Garcia, a o dosť.
Je potrebne lepsie sledovat zapas, Lewa zvladol vela tazkych subojov s ich obrancami pri zakladani nasich utokov, kde vyborne pokryl loptu (hlavne nakopnute lopty). Vcera si to Lewa poriadne omakal
ja som ho zaznamenal az v zabere na zemi ked ukazuje rozhodcovi na ruke, ze stoperovi toleruje uz 4. faul nanho zozadu:D Ferran je pohyblivejsi, stareho Lewyho je tak jednoduchsie dostupovat, nema to jednoduche, ale lepsie to uz nebude. Vcera zohral ulohu hlavne svoju vysokou a videl som ho obcas aj pressovat:D
nemozes to brat podla platu. ten plat dostal, ked prisiel a aj si ho na ihrisku za tu dobu odmakal. vyhral nam ligu za xaviho a minulu sezonu 40golov. a to ze vcera nemal moc sanci plynulo aj z vyvoja zapasu.
A rashford? Jeden krasny gol, to treba uznat. Dalsi proti obrancovi s otrasom mozgu, ktory mozno ani nevedel, kde je. Inac nic. Hlavne smerom dozadu totalna ignorancia, doslova slabym poklusom sa vratil kusok za polovicu. Strasny rozdiel oproti raphinhovi, ktory aj utoci a velakrat je aj vzadu. A ked k tomu pridame dreveneho 20 mega za sezonu poliaka, ktory tiez nebrani, tak to bude s takym psg velmi zaujimave....
rashford len potvrdil, ze je totalny lenivec, ignorant a nema snahu urobit nieco navyse pre muzstvo. Preto ho odkopli aj fans man united. Ma 27 rokov a na ihrisku sa chova ako 32 rocny mazak, co ma 2 zlate lopty a je majster sveta. Teste sa, dal 2 goly priemernemu muzstvu.
Newcastle priemerny nieje. sak aj liverpool snim vyhral len tak tak. bez toho 20m poliaka by sme nemali minimalne jednu ligu. ale co musim suhlasit, ze s rashfordom proti psg hrat nemozme. lebo taky yamal ti tiez nebrani a mat tam 2 utocnikov co nebrania by bolo smrtelne.
Namiesto Lewu a Rashforda nám stačí postaviť jediného ----- VtakGabo ich hravo nahradí. Škoda že o takom klenote v Barcelone nevedia. Mlet tu sprostosti to mu fakt ide.
K výkonom našich hráčov ja napíšem len toľko: Pedri - akonáhle má loptu som absolútne v kľude, lebo viem, že Pedri vždy niečo s loptou vymyslí, Martin - ak je útok vedený po jeho strane tlak sa mi poriadne zvýši, FDJ - perfektné ovládanie stredu a taktické držanie lopty na vysokej úrovni. Rashford - príjemné prekvapenie a rozhodujúci hráč zápasu, Kounde - s prehľadom bránil svoju stranu a dobre sa zapájal do útočenia, stopéri - v podstate bez vážnej chyba, Garcia - ďalší super výkon medzi troma žrďami, Fermín - o 80% slabší výkon ako proti Valencii (prakticky ho nebolo vidieť), Raphinha - predviedol priemerný výkon a Lewa - toho som si poriadne všimol až keď striedal.
Celkove výkon bol vysoko taktický a efektívny a najviac sa mi páčili posledné 7 minúty (nadstavený čas), kedy sme prakticky domácich nepustili na našu polovicu. The end!!!
rashford len potvrdil, ze je totalny lenivec, ignorant a nema snahu urobit nieco navyse pre muzstvo. Preto ho odkopli aj fans man united. Ma 27 rokov a na ihrisku sa chova ako 32 rocny mazak, co ma 2 zlate lopty a je majster sveta. Teste sa, dal 2 goly priemernemu muzstvu.
Celkove výkon bol vysoko taktický a efektívny a najviac sa mi páčili posledné 7 minúty (nadstavený čas), kedy sme prakticky domácich nepustili na našu polovicu. The end!!!