Lewa 5,8 a co si mal zly signal? Preco si kazdy mysli,ze vykon je len to,naco sa prave pozeras v TV a to,kde je lopta...
Kolko naviazal hracov,ake mal riesenia,od prepustenia prihravky az po vyber miesta atd. Ze ho vkuse neskutocne sacali,kopali... tak mu daj 5,8 a vybavene.
Uvidime proti PSG a nie Getafe ,co su sedlaci a kopaci,aki patria do 7.ligy.
Mna vzdy pobavi ak niekto kritizuje hodnotenie hracov po zapase :D uz ak priemer znamok v styroch nezavislych dennikov je neoptimalny, tak tu uz nepomoze nic. Pritom je to az tak podstatne kolko tu maju jednotlivi hraci hodnotenie?
Toto nie je moja stránka a tým pádom ani moja povinnosť. Ja len vravím, že pri takomto hodnotení prichádza k sníženiu známky hráčov, ktorý odviedli veľkú ale menej viditeľnú prácu. Kto chápe, ten chápe. Kto tam vidí len kritiku, tomu niet pomoci 🤷🏻
vcera perfektny vykon…chytame formu, tento rok mozeme hrat este lepsie ako minuly, stale rozni strelci schopni potiahnut muzstvo…tato Barcelona pod flickom sa mi velmi paci, stupnujeme formu v pravy cas len tak dalej👌💪
Neviem, či to niekto vníma podobne ako ja, no Joan Garcia by mal oveľa lepšiu známku, keby nebol taký dobrý. On proste vytvára dojem, že všetko, čo vyrazí alebo chytí, nie je až také nebezpečné. Nie je to ale pravda. Pri inom brankárovi by to pôsobilo oveľa nebezpečnejšie, pretože to vlastne aj bolo.
Máš čistú pravdu. Svojho času bol expertami hodnotený ako naj brankár Lev Jašin, ale mne sa nezdal výnimočný. A tak som ho sledoval - žiadné efektné zákroky, lety vzduchom. Predvídal a bol nablízku, kde išla lopta a všetko vyzeralo ľahko.
Kolko naviazal hracov,ake mal riesenia,od prepustenia prihravky az po vyber miesta atd. Ze ho vkuse neskutocne sacali,kopali... tak mu daj 5,8 a vybavene.
Uvidime proti PSG a nie Getafe ,co su sedlaci a kopaci,aki patria do 7.ligy.