Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-23 07:21:42
Raphina 5ty? Toto ocenené má výpovednú hodnotu ako odpadkový kôš.

Stále nechápem ako sa z ceny pre najlepšieho hráča planéty stala cena ktorá závisí najviac od toho ako dopadne tím v danej sezone. Od toho tu je predsa rebríček pre najlepší tím sezony nie hráča!!! Tam by sa mali posudzovať predovšetkým individálne schopnosti hráča a jeho štatistiky ale bohužial najväčší braindead argument čo už roky počúvam ked sa jedná o zlatú loptu že ved ten hráč vyhral LM...

Pedri 11 vs Hakimi 6 :D :D :D :D :D nech ti ne....
2025-09-23 07:57:35
Dembo si to zaslúžil, mal skvelú sezónu.
Jediné čo ma mrzí tak je Pedri, myslím si že mal byť v top5.
2025-09-23 07:58:57
Odjinud si sem kopíruju toto -
Dembélé? Osobně mám pocit, že hlavně proto, že už má hodně odehráno a že se tak nějak má zato, že už to podruhý nedostane, nebude mít příležitost, kariéra mu asi celkem brzy půjde spíš už dolů. Těch, co to dostali 2x, je strašně málo. Naopak u mladičkého Yamala se předpokládá, že to má všechno teprv před sebou a že ho ten Zlatý míč stejně nemine. Koneckonců Zlatý míč je vždycky jenom duševním produktem nějakých pánů, což je a bude vždycky jenom diskutabilní, tohle není skok do dálky, kde se to měří na centimetry a tady se diskutovat o ničem vůbec nedá.
2025-09-23 08:04:45
Pouze nic nevypovídající anketa. Je potřeba vyhrát LM! Ne kvůli zlatému míči...
2025-09-23 10:48:15
Velká gratulace Yamalovi a Aitaně Bonmati.
2025-09-23 12:48:05
Aj Messi dostal za MS… Skôr nechápem Raphinu na 5tom. Za mna je ešte stále nad Yamalom a s nim ktovie čo bude… Okoloe okolo neho nie je bohviečo… A mne osobne ako frajerik tiež príde…Nie je to pokorný typ chlapca
2025-09-23 13:47:55
S tým, že to vyhral Dembele nemám problém. Ale niektoré umiestnenia v tejto ankete sú pekne mimo (ako to vždy býva). Asi nie každý so mnou bude súhlasiť, no za mňa mali byť Raphinha a aj Pedri určite pred Yamalom. Obaja podávali v minulej sezóne lepšie výkony. Žiaľ Yamal je väčší marketingový ťahák.
2025-09-23 14:51:39
top 3 mala byt jednoznacne. Dembele-Raphina-Salah...Lamine bol druhy len kvoli PR. nebyt toho tak je na jeho mieste raphina. len bohuzial nema 18....ten hype yamala mi ide uz pomaly ale isto kus na nervy.