nesúlad v šírke priechodov, zábradliach a signalizácii, - co je tohle sakra za blbost ?? Ten stadion snad má nějaký projekt, který někdo schvaluje a pak se to podle něj postaví….. moc to nechápu
Pozname to vsetci, ktori sme absolvovali pri nastupe do novej roboty napr. BOZP :D vobec sa necudujem, ze sa pri otvoreni noveho stadiona musi vsetko obsesivne kontrolovat, snad to nebude trvat dalsi rok:)
Čo je rakovina, dbanie na bezpečnosť? Boha ľudia už sa uvedomte! Ide o náročnú rekonštrukciu, obrovskú stavbu pre obrovské množstvo ľudí.
Bezpečnosť musí byť prvoradá a keď sa šéf hasičov (nie nejaký zaprdený úradník) vyjadrí, že je tam bezpečnostné riziko, tak treba pracovať na odstránení tých nedostatkov a nie začať konšpirovať o temných silách, ktoré nechcú, aby sa štadión otvoril...
Použite google a zistite si, koľko tragédií bolo na štadiónoch, či kvôli zrúteniu tribúny (Škótsko, Francúzsko, Brazília atď.) alebo zlej únikovej cesty a ušliapaniu (Argentína, Egypt, Grécko, Anglicko atď.).
Všetci už chceme, aby sa futbal vrátil na Camp Nou, ale ja osobne by som radšej počkal, kým nebude hotový kompletne, než hľadať cestičky ako to ojebať.
Sorry, že som sa opustil, ale už mi niektorí fakt leziete na nervy s tým štadiónom. Ale ohroziť culés kvôli kampani pred voľbami nie je más que un club...
Liga a Uefa už problém nemá, ale radnice dál hledá problémy. Chtěl bych se dožít dne kdy mésto konečně začne naplno pomáhat FC Barceloně, tak jak to dělá Madrid a né naopak. Madrid dokonce klubu i půjčuje peníze.........
To jako myslíš, ze město je proti otevření Camp Nou. To si nemyslím, to by byli proti sobě. Důležitá je snad bezpečnost. Teď si vem, že by se něco na tom stadione stalo. To by byl Mega průser a zase by se tady lementovalo, proč se to vlastně povolilo atd.
Barca na Camp Nou už nepřijde vůbec nikdy, prostě jsou síly, který tomu zoufale brání. Ale že se Barca vrátí na Camp Nou hned zítra ráno, to budeme číst každej den.
Bezpečnosť musí byť prvoradá a keď sa šéf hasičov (nie nejaký zaprdený úradník) vyjadrí, že je tam bezpečnostné riziko, tak treba pracovať na odstránení tých nedostatkov a nie začať konšpirovať o temných silách, ktoré nechcú, aby sa štadión otvoril...
Použite google a zistite si, koľko tragédií bolo na štadiónoch, či kvôli zrúteniu tribúny (Škótsko, Francúzsko, Brazília atď.) alebo zlej únikovej cesty a ušliapaniu (Argentína, Egypt, Grécko, Anglicko atď.).
Všetci už chceme, aby sa futbal vrátil na Camp Nou, ale ja osobne by som radšej počkal, kým nebude hotový kompletne, než hľadať cestičky ako to ojebať.
Sorry, že som sa opustil, ale už mi niektorí fakt leziete na nervy s tým štadiónom. Ale ohroziť culés kvôli kampani pred voľbami nie je más que un club...