Klobú dole pred Lewom, to čo predvádza v 37 rokoch je úctihodné a doteraz nechápem tolkú vlnu hejtu od pseudo fanúšikov. Aj minulú sezonu ked bol najlepší strelec, tak stále sa vypichovali len nedostatky.
presne tak,ako pises. mna tu pravidelne idu upalit,ak pisem,ze Lewa je uplne ina 9ina,ako Torres a najma pri hre s centrovanymi loptami.Dava alternativy. Ferran je len na hru po zemi a nie je tipicka 9na.
Drie,beha,ale vela straca a bud da gol z tazkej situacie,alebo neda z piatich lahkych.
Lewowi viac vyhovuje menšia minutáž, pretože vtedy ma viac síl a väčšiu chuť zapísať sa do streleckej listiny. Aj včera to bolo okaté, že po jeho príchode mal viac zakončení a snahy ako Ferran po celý zápas.
Velmi vystizna veta v clanku, ze Levandovskemu sedi kratsi hraci cas s maximalnou intanzitou. Najlepsie ak nastúpi proti unavenej obrane. Umi chlapec 👍
Inak včera po dlhom čase dva góly hlavou. Hľadal som, kedy naposledy sme dali dva alebo viac gólových hlavičiek a našiel som zápas s Valenciou v apríli minulého roka. Toto je tiež fajn, že keď to nešlo po zemi proti betonu, aj tak sa nám podarilo zápas otočiť.
Podľa tejto štatistiky to bolo minulú sezónu dvakrát https://www.fcbarcelonanoticias.com/... ale už neuvadzaju že v ktorých dvoch zápasoch. Neviem ci od toho Ferranovho gólu pred dvoma rokmi (co bol prvy gol z priamaku ako odisiel Leo) sme dali vôbec gól v La lige z priameho kopu.
García je jinak ovšem skvělý, pamatuju, když byl Ter Stegen nový, taky udělal úplnou šílenost, myslím že dokonce 2x, 3x. García kromě té své šílenosti jinak fungoval celkem normálně.
Keď odíde bude chýbať
Drie,beha,ale vela straca a bud da gol z tazkej situacie,alebo neda z piatich lahkych.