Včera to bol snáď náš najslabší výkon v tejto sezóne. To ako sme začali, keď domáci v prvých 10-15 minútach nás prakticky k ničomu nepustili a vybojovali si 4 rohové kopy v krátkom slede, bol pre mňa veľmi nemilým prekvapením. Hrali sme akoby sme v tejto zostave hrali prvý krát a akoby sa hráči vôbec nepoznali. Tri body sme síce získali, ale takýto výkon nám v nedeľu proti Real Sociedad nemôže stačiť. Z hráčov je možné pochváliť snáď len Erica Garciu, ktorý bol všade kde ho bolo potrebné, Pedriho, ktorý držal pokope zálohu (ale aj on sa nevyhol chybám), malé záblesky mal Raphinha a Rashford ale od týchto dvoch hráčov sa čaká oveľa viac. Pomerne dobre zahral Cubarsi pri chybujúcom a veľmi nečisto hrajúcom Araujovi. Joan Garcia urobil svoju prvú veľkú chybu v drese Barce a stálo nás to gól v našej sieti. Žralok Ferran si svoje zuby včera asi zabudol doma. Ostatní hráči zahrali taký šedý priemer, preto ta hra aj tak vyzerala. Druhý a tretí gól boli parádne, hlavne ten Lewow ale ak mám byť úprimný, šance aké mal Rashford, Ferran sa musia premieňať. V ďalších zápasoch nás to môže stať veľmi dôležité body.
Taký dlhý príspevok a o ničom. Čo tak napísať aj to, že súper nebol žiadny outsider. A už sa vykašlite na to, že brankár urobil chybu....Koľko vyložených šancí už doteraz zneškodnil ? A tú jednu chybu mu dokedy budete vyčítať ?
nas najslabsi vykon? videl si zapas s rayom? ..za druhe po polcase som bol v klude jak nic, ze to otocime. a to ja som nervozny aj ked hrame s 3 ligistom...a klasika, ze po jednej chybe brankara uz sa tu zacne pomaly zas a znova ta ista pesnicka, kedy sa za chvilu bude predavat...ach slovac slovac...
kov3 a sylarko...k vám dvom: Ja som napísal iba svoj názor, to ako som ja videl našu hru. Nikde v príspevku som neuviedol nejaké kritické slová na Garciu že urobil chybu, len som to konštatoval. Vidíte niekde tam niekde nejaké hejty na jeho adresu odo mňa? Len som to konštatoval. Ale vy dvaja hneď musíte byť prví, ktorí negatívne reagujú na akýkoľvek príspevok iného diskutujúceho. A nebol by to kacejik, keby si tiež neprihrial svoju polievočku.
Ak má niekto iný pohľad a názor na výkony našich hráčov, hneď musíte útočiť a kritizovať, presne ako v celej našej spoločnosti.
Pobavil si ma, ako včera poslanec Krajči s vyjadrením, že pred hlasovaním o novele ústavy sa rozprával s duchom...Ale toto len konštatujem, nehejtujem.....:))))))))))
Zapas som bohuzial nevidel, podla komentarov a slovneho hodnotenia mal Araujo opat slabsi den. Nechcem to zlahcovat, ale nejake chyby vzadu od neho vidime skoro v kazdom zapase:D co od neho nevidime v kazdom zapase je gol z rohu, ani jeho poziciu pred prvym golom kedy to z hranice sestnastky prihraval pred branu. A to je nieco, co stoperovi jeho kvalit este chybalo vcera ukazal konecne nieco smerom dopredu ked bol rozhodujuci a treba mu za to dat kredit, lebo podla toho co citam vcera suploval robotu niektorych utocnikov, ktori mali byt rozhodujuci a neboli.
Nezdá sa mi, že by šlo o "slabší deň". 😀
Samozrejme chápem, že si čerpal iba z komentárov, slovných hodnotení a zápas sú reálne nevidel, preto logicky nemôžeš reálne zhodnotiť jeho výkon.
Včera to bol z môjho pohľadu, s výnimkou zápasu proti Newcastlu, z jeho strany kvalitný a istý výkon po dlhšom čase.
Včerajší zápas bol zábavný. Nehodnotím zápas len cez góly, ja som sa bavil výkonom ktorý bol o rýchlosti a technickej brilantnosti.
Kľudne mohli niektoré akcie skončiť gólom a boli by tu oslavy výkonu.
Ferran 6? Veď bol strojcom vyrovnania, čo prispelo k obratu. Nebol to síce jeho najlepší výkon, ale dal by som mu viac, dostal sa do šancí a ostatné je len šťastie.
Vyhrali 3:1, otočili nepriaznivý výsledok vonku, drvivo dominovali okrem začiatku zápasu, ale to je prirodzené, keď súper nahradí ešte kvalitu hrubou silou...
To nebolo, že z mizérie vyhrali. Mali tam kopec krásnych kombinácií a šancí...
Užívajte si to, nikde inde to takéto krásne neuvidíte...
Real vyhral nad Levante 1:4 a všetci sa rozplývali že aký bol Real dobrý.
- Vyhrali o dva góly z hry, tak ako Barca - tretí bol z teatrálnej penalty Mbappeho
- Mali 24 striel, Barca 22
- Mali 10 na bránu, Barca tiež 10
- Mali držanie lopty 63%, Barca 80%
Barca keď nemá 90% loptu a 5 gólov, tak sa mudruje a hejtuje... šialené
a ty vidis len simecku a fica? i ten "stary" simecka je lepsi jak to***** ci? lepsie sa ti zije? si muz alebo zena? ani sa nedivim kde sme kde... kazdy radsej riesi co ma medzi nohami ako to ze nas okradli o *** rokov.....ale hej som simecka
Osobne sa mi nepáčil výkon Casada a ani sa nečudujem, že sme dali tri góly až po tom, čo bol vystriedaný. Viem, že niektorí z vás ho majú veľmi radi, no zatiaľ podľa mňa na Barcelonu nemá. A nezaslúži si tú známku.
Ak má niekto iný pohľad a názor na výkony našich hráčov, hneď musíte útočiť a kritizovať, presne ako v celej našej spoločnosti.
Samozrejme chápem, že si čerpal iba z komentárov, slovných hodnotení a zápas sú reálne nevidel, preto logicky nemôžeš reálne zhodnotiť jeho výkon.
Včera to bol z môjho pohľadu, s výnimkou zápasu proti Newcastlu, z jeho strany kvalitný a istý výkon po dlhšom čase.
Spolu s Ericom v podstate MVP.
Kľudne mohli niektoré akcie skončiť gólom a boli by tu oslavy výkonu.
Ferran 6? Veď bol strojcom vyrovnania, čo prispelo k obratu. Nebol to síce jeho najlepší výkon, ale dal by som mu viac, dostal sa do šancí a ostatné je len šťastie.
Vyhrali 3:1, otočili nepriaznivý výsledok vonku, drvivo dominovali okrem začiatku zápasu, ale to je prirodzené, keď súper nahradí ešte kvalitu hrubou silou...
To nebolo, že z mizérie vyhrali. Mali tam kopec krásnych kombinácií a šancí...
Užívajte si to, nikde inde to takéto krásne neuvidíte...
Real vyhral nad Levante 1:4 a všetci sa rozplývali že aký bol Real dobrý.
- Vyhrali o dva góly z hry, tak ako Barca - tretí bol z teatrálnej penalty Mbappeho
- Mali 24 striel, Barca 22
- Mali 10 na bránu, Barca tiež 10
- Mali držanie lopty 63%, Barca 80%
Barca keď nemá 90% loptu a 5 gólov, tak sa mudruje a hejtuje... šialené