Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-26 11:21:10
Včera to bol snáď náš najslabší výkon v tejto sezóne. To ako sme začali, keď domáci v prvých 10-15 minútach nás prakticky k ničomu nepustili a vybojovali si 4 rohové kopy v krátkom slede, bol pre mňa veľmi nemilým prekvapením. Hrali sme akoby sme v tejto zostave hrali prvý krát a akoby sa hráči vôbec nepoznali. Tri body sme síce získali, ale takýto výkon nám v nedeľu proti Real Sociedad nemôže stačiť. Z hráčov je možné pochváliť snáď len Erica Garciu, ktorý bol všade kde ho bolo potrebné, Pedriho, ktorý držal pokope zálohu (ale aj on sa nevyhol chybám), malé záblesky mal Raphinha a Rashford ale od týchto dvoch hráčov sa čaká oveľa viac. Pomerne dobre zahral Cubarsi pri chybujúcom a veľmi nečisto hrajúcom Araujovi. Joan Garcia urobil svoju prvú veľkú chybu v drese Barce a stálo nás to gól v našej sieti. Žralok Ferran si svoje zuby včera asi zabudol doma. Ostatní hráči zahrali taký šedý priemer, preto ta hra aj tak vyzerala. Druhý a tretí gól boli parádne, hlavne ten Lewow ale ak mám byť úprimný, šance aké mal Rashford, Ferran sa musia premieňať. V ďalších zápasoch nás to môže stať veľmi dôležité body.
2025-09-26 11:50:04
Popisok k výkonu Arauja mi príde smiešny. 🙂🙂
2025-09-26 12:18:50
Včerajší zápas bol zábavný. Nehodnotím zápas len cez góly, ja som sa bavil výkonom ktorý bol o rýchlosti a technickej brilantnosti.
Kľudne mohli niektoré akcie skončiť gólom a boli by tu oslavy výkonu.

Ferran 6? Veď bol strojcom vyrovnania, čo prispelo k obratu. Nebol to síce jeho najlepší výkon, ale dal by som mu viac, dostal sa do šancí a ostatné je len šťastie.

Vyhrali 3:1, otočili nepriaznivý výsledok vonku, drvivo dominovali okrem začiatku zápasu, ale to je prirodzené, keď súper nahradí ešte kvalitu hrubou silou...
To nebolo, že z mizérie vyhrali. Mali tam kopec krásnych kombinácií a šancí...

Užívajte si to, nikde inde to takéto krásne neuvidíte...
2025-09-26 15:41:24
Osobne sa mi nepáčil výkon Casada a ani sa nečudujem, že sme dali tri góly až po tom, čo bol vystriedaný. Viem, že niektorí z vás ho majú veľmi radi, no zatiaľ podľa mňa na Barcelonu nemá. A nezaslúži si tú známku.
2025-09-26 17:10:20
..Arsujo včera super,,,a zabúdate na ,,FDJ,,,prišiel a najlepší hrač,ktorý tu hru maximálne oživil,,,,tréneri spoza ochozov sú nejak ticho....🤣⚽
2025-09-26 17:11:40
..preklep,,Araujo...🙋