Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-28 22:55:12
Pred rohovym kopom tam tahali Koundeho za vlasy. Takze to mala byt penalta a nie rohovy kop.
2025-09-28 23:11:14
Milujem týchto trénerov, ktorí nevedia normálne uznať, že zaslúžené prehrali, na ihrisku okrem betónu nepredviedli nič a vyzdvihnúť kvalitu súpera, ale vkuse hľadajú nejaké úplne odveci výhovorky (peniaze, rozhodca...). Sociedad bol dnes až na pár momentov slabý a zaslúžene prehral, nech sa zamyslí radšej nad tým, prečo tím s takými finančnými možnosťami bojuje o záchranu...
2025-09-29 09:24:51
Cry ma a fking river. Už predtým mala byť odpískaná 11ka za faul na Koundého, ako tu už bolo spomenuté. Výsledok je viac než spravodlivý.
2025-09-29 09:34:40
Celý štadión videl, že pred gólom Koundeho mala byť penalta...Celý štadión videl, že Zubeldia mal dostať redku, keď skosil Lewu...Celý štadión videl ten nechutný autobus a zdržovačky, kým ste mali aspoň vidinu nejakého bodu...Celý štadión videl ten ofsajd, z ktorého ste vy mali potom roh...ešte niečo videl celý štadión?
Inak zaujímalo by ma, kedy rozhodcovia začnú tie zdržovania brankárov trestať rohmi. Veď kým rozohrá, ja si stihnem zapáliť...
2025-09-29 10:08:51
Celý štadión videl že sú krivé čiary a ihrisko ide do kopca 😃