Že nespomína minimálne 2 rohové kopy, ktoré nám neodpískal, ale údajný ofsajd, ktorým nám zrušil gól, pričom keď ukázali grafiku, tak už neukázali skutočný záber...
Milujem týchto trénerov, ktorí nevedia normálne uznať, že zaslúžené prehrali, na ihrisku okrem betónu nepredviedli nič a vyzdvihnúť kvalitu súpera, ale vkuse hľadajú nejaké úplne odveci výhovorky (peniaze, rozhodca...). Sociedad bol dnes až na pár momentov slabý a zaslúžene prehral, nech sa zamyslí radšej nad tým, prečo tím s takými finančnými možnosťami bojuje o záchranu...
😄😄 tiez ma to pobavilo.. ako pisal hore xenon bolo tam jasne sticovanie za vlasy, uz chybalo len uhryznutie 🙂. A ze ten ich stredny obranca nedostal druhu zltu ergo cervenu to bol normalne darcek od rozhodcu
Celý štadión videl, že pred gólom Koundeho mala byť penalta...Celý štadión videl, že Zubeldia mal dostať redku, keď skosil Lewu...Celý štadión videl ten nechutný autobus a zdržovačky, kým ste mali aspoň vidinu nejakého bodu...Celý štadión videl ten ofsajd, z ktorého ste vy mali potom roh...ešte niečo videl celý štadión?
Inak zaujímalo by ma, kedy rozhodcovia začnú tie zdržovania brankárov trestať rohmi. Veď kým rozohrá, ja si stihnem zapáliť...
Inak zaujímalo by ma, kedy rozhodcovia začnú tie zdržovania brankárov trestať rohmi. Veď kým rozohrá, ja si stihnem zapáliť...