Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Krásný!
Par excellence
Kde se můžu dívat ? Nějaký link ?
Ta nasa stoperska dvojica sa celkom rychlo rozpadla…
Co olmo, jak hraje ?
Skoda toho golu, ale Mendes je momentalne najlepsi lavy bek na svete. Ferran tam beha ako sialeny klobuk dolu. PSG vyzera viac kompaktne ako tim, individualne ale nad vsetkymi vycnievaju ako obvykle Pedri a Lamine. Do druheho polcasu je to 50 na 50.
Tak ten Gerard je dnes deravyyyy ale ze fest. Keby tam nebol tak ziadna zmena.
Druha zlta akoze nic?
Kolikrát může mendes faulovat a nedostat druhou žlutou?!!!
Sranda, ze Mendes je este na ihrisku :)
Je to mozne
Bože.. Další zachráněnej gól..
Tak to si robis srandu jake maju stastie ti PSG.. dalsi gol zachraneny sklzom obrancu pred brankovou ciarou...
Olmo dnes hraje jak zhulenej. Tohle prostě nemůže trefit přímo do obránce 😞
Parada Cassado dostane zltu za taku hlupost a Mendes nic 😂
Jzs ten Oliver to je p*cus fakt.. Casado dostane za toto zltu :D snad jeho prvy faul..
Lewa by měl odejít a koupit nový STŘEDNÍ ÚTOČNÍK
2.polcas je velky spatny uz nech piska koniec.
Tak debili
Zase ostuda 🤦🤦
Yamal druhy polčas marny
Tak asi zaslouženě, ne?
Vidno ze ani tento rok nemame na ligu majstrov. Menatalne sme uplne mimo.
Legenda fcb Yamal dnes nehrá?
V druhom polčase sme si do lopty moc nekopli.
A to hrali dosť oslabení... Úplne nás prehrali v strede..
Večer pokazený a ráno vstávať ešte nasraný do roboty...
Dnes nás přehráli. Olmo nic, jako by tam nebyl.
Osvedčená taktika,vypojiť Yamala,dokopať Pedriho a hotovo,ostatní sa motajú ako mátohy.Nehráme na možnosť protiútokov,nechápem striedanie Lewa za Rushforda,
Mají prostě širší kádr, Bernal tam byl úplně jako namalovaný, hrál strašně, to stejné Casado, od toho se odvijela cela jejich prevaha.
Úplne zaslúžene. Lavickari hru totálne oslabili, hlavne bernal, úplne mimo. Barca bez pedriho hneď klesá o triedu nižšie.
Vysledok az tak netrapi (PSG minuly rok tiez tusim prehralo v skupine s Arsenalom), ale ten vykon 2. polcas sa len tak nevidi. S PSG beckom sme drzali krok 1 polcas, odisli sme mentalne a to sa nam v dolezitom zapase nestava. Este aj Yamal zvykol tim potiahnut, ked bolo treba, dnes mal cely tim divnu dynamiku a dufam, ze to dame cim skor dokopy.
Po dlhom čase som tak zle Barcu nevidel hrať, proste neskutečne koľko stratenych lopt sme stratili,vobec sme ich nevedeli na dlhsie zatlaciť katastrofa dnes
Dnes to vyhrala lepšia lavička..tá naša šírka kádra je veľmi malá..
No ako som pred zapasom vravel, PSG ma lepsiu lavicku. My sme po polcase odisli fyzicky. a bez pedriho ta zaloha nefunguje. a aj ked este hral uz tahal nohy.
Psg ale asi celkom klobúk dole, oni tych šikovných mladých hráčov doslova ťahajú z klobúka..
Je třeba další kreativního záložníka jako backup za pedriho, nemáme vůbec kreativního hráče De jong nic Olmo jako by tam nebyl…
PSG jednoznačne lepší v druhom polčase, ale vysvetlí mi niekto, prečo sme mali tak veľmi vysunutú líniu smerom dopredu v posledných minútach? Baldé úplne neprítomný pri poslednom góle, ako keby sme hrali vabank a on musel útočiť
Toľko plaču.Treba si uvedomiť že sezóna je dlhá Barcelona má zranených hráčov a ktomu ešte repre pauza a po nej každé tri dni zápas.Treba uznať že psg bolo lepšie o ten gól najmä v druhom polčase.Skoda nepremenených šancí najmä olmo.Flick je tréner ktorý robí dobrú robotu a ja som rád za každý zápas ktorý sledujem pod jeho vedením.
Ja iba nechápem, mame jedného z najrýchlejších hráčov na svete a to je Rashy prečo preboha mu nedávajú lopty do nábehu za obranu presne ako kedysi keď hral Henry v Barcelone alebo podobne ako to robí Real na Mbapeho. Ešte som nevidel ani jednu takú prihrávku kde by šiel sám na brankára a využil rýchlosť a pritom je to jeho najsilnejšia zbraň, tak hrával aj v Manchester... Ak si toho všimnem ja ako amatér prečo nie oni?