Zjavne nevieš ako funguje offside. Bohužiaľ regulérny gól. Veľká škoda, lepší vrabec v hrsti, mali sme to lepšie zavrieť na krajoch, tento gól sme nemali dostať.
Ten VAR to je čisty blud použiva sa tak jak komu pasuje čisty ofside, hoci to nieje vyhovorka po gole sme prestali hrať ale dufam že sa stoho poučia keby sme hrali cely zapas ja prvych 40minut tak vyhrajeme
chlapci ak je útočník s loptou už za obrancom, počíta sa postavenie lopty, nie obrancu v čase prihrávky. Podľa čiary na trávniku je na oboch záberoch Ramos veľmi tesne na/pod úrovňou lopty. Ešte má aj zdvihnutu nohu. Ak by sa rátala tá noha na zemi, tak v oboch prípadoch je lopta pred Ramosom. Tesné, ale podľa mňa ok.
Viac by ma trápil výkon. PSG letnú prípravu v podstate ani nemalo a predsa vládali celý zápas lietať hore dole.
Hrali sme prd, nejedná sa tu o jednu situáciu,ale s prechádzkou sa nedá vyhrať a už vonkoncom nie proti psg...lamine v polčase zostal hlavou v kabíne,vypadla celá pravá strana
Je zbytočne uvažovať po zápase či to bol alebo nebol ofsajd. Rozhodca aj s VAR-om ho uznali a na tom už nikto nič nezmení. Ja len chcem povedať, že za výkon v druhom polčase a povedal by som že aj za časť prvého polčasu si PSG zaslúžilo víťazstvo. Nerád to tvrdím, ale celý druhý polčas boli lepší. Ak by sme boli premenili 100%-nú šancu, ktorú mal Ferran (alebo to bol Olmo?) mohol sa zápas vyvíjať ináč. Ale takto si PSG zaslúžili víťazstvo. Bohužiaľ.
Viac by ma trápil výkon. PSG letnú prípravu v podstate ani nemalo a predsa vládali celý zápas lietať hore dole.