Minulý rok všetci ospevovali Barcu, teraz po kednom nezdare zase kameňujú. Ja byt tréner či futbalista , ani nečítam sociálne siete lebo to je jeden vyblytok za druhým
V lige mame zatial najlepsiu obranu spolocne s Villarealom (5 inkasovanych golov), takze nerozumiem tej panike. Mozeme hodnotit na konci sezony, ale zatial absenciu Iniga mozno citit iba herne, ale urcite nie vysledkovo.
tu po jednej prehre s PSG kazdy robi z barcelony totalnych neschopakov...a ked citam tie komentare, ze PSG chybalo 5 hracov a aj tak vyhrali, tak sa musim len smiat....a ked poviem ze PSG ma lepsiu sirku kadra, tak ma posielaju do teplych krajin...
ked my vyhrame zajtra , tak nie preto ze vyuzijeme sance , ze zahrame lepsie bojovnejsie , ze nejake detaily sa priklonia na nasu stranu ,alebo ze mame aj top hracov co rozhoduju ...bude to kvoli tomu ze mame sirsi kader oproti sevile?
Jak aj psg teda nevyhrali lebo mladi v utoku hrali dobry zapas, zr hakimi tam jazdil hore dole do 90.minuty (pri tom pod flickom sa nasa kondicka vraj zmenila neskutocne hore) alebo vitinha , nie ,, je to len kvoli tomu , ze maju sirsi kader ...
Myslím si, že podľa momentálnych výkonov obrany dávam za pravdu Henrymu ohľadne vysokému pressingu voči kvalitnému súperovi. Martinéz predsa len ako organizátor obrany chýba. Máme len jednu možnosť na zmenu a to je lepšie premieňanie jasných gólových príležitostí. V tom prípade by sme strelili viac gólov, ako by sme ich dostali........možno sa mýlim, ale ja to tak vidím.
Jak aj psg teda nevyhrali lebo mladi v utoku hrali dobry zapas, zr hakimi tam jazdil hore dole do 90.minuty (pri tom pod flickom sa nasa kondicka vraj zmenila neskutocne hore) alebo vitinha , nie ,, je to len kvoli tomu , ze maju sirsi kader ...