Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Naj čo aktuálne máme.
Mat zranenych 5 hracov zakladu je fakt smola
Dajte titul plackom z Madridu ak toto je penalta..
Araujo je s prominutím úplný idiot. Nemám slov, stačí dát tělo a útočníka vystínovat.
Tvl ten araujo naozaj kapitan takuto penaltu este jak tam utekal ku VARU ho presviedcat ze to nebol faul to bola strasne vtipna situacia
Nechápem prečo to je jedenástka, keď my ťažíme z aféry Negreira 🤷🏻🤔
No, zatím nás bijou jak žito.
Snad to otočí a budeme věřit.
Kokos obrana hori jak fakla🤣🤣
Penalta po stiahnuti dajme tomu, nemam rad ruky v boxe, ale potom to stiahnutie Arauja k zemi v ich pkutovom bolo ok?
Nebyť Teka...
Nepochopiteľná hra Barci, hrajú ako drevení, obrana je v pr..li
Araujo si musi postrazit ruky, ale mna dnes vytacaju najma Martin a Cubarsi, lebo zvacsa to ide cez ich stranu a este aj tam vidim viac Ronalda v subojoch, ako ich. Zial, Sevilla zatial zasluzene.
Vyzerajú všetci ako keby boli včera chlastať do rána
Hrozna bezmocnost
Už jsem to tu někdy psal, ale mám obavu aby jsme na tu vysokou linii tuhle sezónu nedoplatili. Ostatní trenéři nejsou hloupý a všichni už ví jak hrajeme. Většina přechodů Sevilli přes polovinu končí velkou šancí to prostě nejde.
Rashford!
Rashyyy a ideme otocku💪💪
aJ TAK HRáME velmi zle!!!!
Pokud se ofenzivní hráči nerozpomenou, že musí běhat, tak dostaneme 4. Katastrofální. Olmo tam je proc
Nahovno október z minulej sezóny sa začína opakovať.
To len ja vidím že hráme proti rozhodcovi?
Ma toto cenu vobec hodnotit?:D Hraci mali Flickovi hned povedat, ze su spokojni s 3 titulmi z minulej sezony a tuto sezonu chcu odpocivat v pokoji. Som rad, ze takto hrame na zaciatku sezony a nie na jej konci. Nejde o priebezny vysledok, ide o pristup. Zapas s PSG nam zobral sebavedomie a chut hrat futbal. Iba na obranu by som to cele nehadzal, lebo nas stred pola neexistuje (Frenkie a Olmo zostali v Barcelone?) a utocnici vyklusavaju s vynimkou Ferrana, ktory sa aspon snazi o nejaky pseudopressing. Flick im zase raz cez polcasovu prestavku vyplachne zaludky a s kusom stastia to otocime, ale ta zelezna mentalita neustale ist vpred bezohladu na okolnosti je definitivne prec. Araujo tam este 10 min po penalte neveriacky rozhadzuje rukami a keby ho Kounde svojou chybou "nepodrzal" rozhadzoval by tam rukami doteraz, este aj 18 rocny Cubarsi mu v zabere dohovara, nech sa na to vysere a sustredi sa na zapas. Tak ako tu pisal niekto vyssie, Araujo miesto toho aby si drzal hraca za sebou alebo ho odtlacil telom tak spomali a necha utocnika dostat sa pred neho, vlozit tam nohu a to vsetko v malej rychlosti ked to mal Arauja len kontrolovat. 5 striedani stacit nebude, Xavi by povedal, ze treba vymenit čip :D
Teraz ten suboj na ich patke ukazuje dalsi problem... (Rashford VS Sanchez). Naopak si to predstavit neviem...