Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
13
Ejdyy
2025-10-06 09:46:58
Ronalde zrovna ty by ses měl zaměřit radši na svojí hru a ne na rozhodčí.
9
Utumno
2025-10-06 10:11:20
Určitým spôsobom má pravdu, ale u neho sebareflexia absolútne neexistuje. SMH
19
frkmrk
2025-10-06 10:13:47
Ale ved ma pravdu,skus si pozriet sobot. zapas RM a prides na to ze v tejto sezone nesmieme vyhrat domacu sutaz lebo rozhodca,ten by mal dostat nepodmienecne najmenej 6 mesiacov,takisto aj rozhodca FC Sevila-Barca a este chcem dodat,prinos Lewandovskeho v kabine-urcite su spoluhraci nesmierne stastni,ked Lawa neprihra v dobrej situacii volnemu spoluhracovi a radsej vystreli sam, aj ked musi vediet, ze z toho gol nemoze byt,fakt musia skakat od radosti, akym prinosom je v kabine a bude to stale horsie, lebo bude chcit dokazat, ze ma na to, aby este predlzil zmluv o dalsi rok,no ale ved za take prachy coby nie.podla mna pojde vykonnostne uz len dole, aj ked sa moze stat,ze este v nejakom zapase zaziari.
6
Ejdyy
2025-10-06 10:17:53
Ano rozhodčí byl špatný, zároveň ale nemůže za to že Araujo je tragický a do toho souboje ve vápně šel hloupě.
9
Cule90
2025-10-06 11:07:26
Nejde o to, ze ma pravdu, ide o to, ze jeho ulohou nie je hovorit o rozhodcovi, ale sustredit sa na zapas a hrat futbal. Lebo ked 15-20 min rozhadzuje rukami kvoli nepravosti, aka sa mu stala ovplyvnuje to negativne nie len jeho, ale aj jeho spoluhracov a rozhodnutie aj tak nevrati spat. Neviem si predstavit, ze by toto robil Inigo. Dobu, kedy hraci a trenersky stab neustale hovoril o rozhodcovi dobre pozname, nebolo to tak davno a nemyslim, ze sa to vacsine fans pacilo alebo ze to nejak zvysovalo vykon muzstva. Nebolo to prvy ani posledny raz kedy piskal rozhodca nezmysly, ak zakazdym kvoli tomu stratime body, lebo nas to vyvedie z miery, mozeme rovno odovzdat titul realu. Vsetci nasi hraci aj trener v pozapasovych vyjadreniach hovorili, ze sme hrali zle a to je podstata. Najprv si treba zrobit domacu ulohu potom sa da hovorit o rozhodcovi.
5
Ejdyy
2025-10-06 11:17:33
Přesně tak, je hlavně podstatný rozdíl v tom pokud hraješ dobře a rozhodčí ti pokazí zápas stupidním rozhodnutím. Zápas se Sevillou jsme si ale prohráli svým výkonem bez ohledu na rozhodčího.
0
xdiko
2025-10-06 13:03:15
Araujo sa po zranení už koľko, rok, dva dostáva do formy a je to stále tragické. Mali sme ho predať, kým bolo komu a zadovážiť nejakú kvalitnú náhradu. Lewa aj Scenszny podali rovnako tragický výkon, nerozumiem tomu, prečo Lewa musí kopať každú penaltu. Miesto toho, aby sa rozbehol a vymietol bránu, tak začne vždy drobčiť, potom sa rozbehne, zastaví a kopne polovičnou silou bez razancie... Je tam mladý a dravý Marcus, mali by sme sa viac sústrediť na neho. A áno, rozhodca bol tragický, ale toto sme si prehrali sami.
1
LaBrie
2025-10-06 13:14:43
Tie Lewove penalty su na nahodu....
2
LaBrie
2025-10-06 13:16:11
Ja mam vzdy obavy ked Lewa kope...vcera tiez som myslel ze neda a aj sa tak stalo....bohuzial...radsej by som sa mylil....
1
snapshot
Premium
2025-10-06 16:27:48
LaBrie o com pises? Zatial nepremenil 11 penalt za cely svoj zivot. Doterazs bol spolahlivy. Nechapem niekedy kde sa hlada chyba. Messi ma inak horsie statistiky ako Lewa v tomto
1
xdiko
2025-10-06 22:38:02
Áno, ale Messi to dokonale vynahradil svojou hrou, tvoril, prenikal, prihrával, skóroval, všetko, čo Lewa nerobí.