Čo som krucinál vravel v lete, že nenahradiť Martineza bude extrémna chyba. Absolútne to ti blbci ignorovali a máme výsledok. Lebo nemohli dotiahnuť Laporteho za 10m ako to urobilo ešte Bilbao. Ten pocit, keď aj menšie kluby v la lige vedia urobiť lepšie rozhodnutia ... ty vago
Jansé :D Flick čo pozná finančnú situáciu a na každej tlačovke hovorí že je spokojný lebo má na každej pozícii 2 hráčov sa rozhodol, že v zime prestupy :D :D toto sú fikcie španielskych novinárov a nie relevantný článok. A bod číslo jedna je objev Ameriky :D som zvedavý či niekto naozaj verí, že čokoľvek z tohto má niečo spoločné s Flickom
Od toho je Deco. predat Christensena,Aurajo ma vysoku cenu tiez a priniest svetoveho stopera na lavu stranu-idealne strasi,co povedie Cubarsiho. Araujo na moj vkus priliz vela chujovin stvara v dolezitych momentoch,Eric nema na stopersku poziciu. A bolo by dobre si uvedomit,ze aj Gerard Martin,ak za neho daju prachy,nech ide cim skor.na svetovu uroven nema ani nahodou. Tam je Balde inde...
Keďže máme jalový útok,všetko je na obrane, v strede na Pedrim,ktorého dvaja okopávajú a sme vyradení...
Chýba intenzita Raphu,Yamala,Fermina,aj Gaviho.
Chýba intenzita Raphu,Yamala,Fermina,aj Gaviho.