Za mňa presne opačne nakoľko by sa mali pridať ešte aj ostatné kluby a rovnako tak by sa mal pridať aj mužský futbal a odmietať hrať v zápase mimo Španielska a mal by sa ešte vrátiť turnaj do pôvodného stavu len víťaz liga verzus víťaz pohára na jeden zápas a španielsku
Súhlasím s Peto..
Hviezda,cukr … ja si myslím že Španielsky pohár má byt v Spanielaku,prečo by sa mal zobrať domácim fanúšikom čo tam chcú ist a presunúť za oceán ? Myslím že ide to aj inak robiť aby nebol v strate . Anglické ženské kluby chodia hrat do USA? Nemyslím si
Neviem kde hraju anglicke zeny ale faktom je ze anglicke kluby (predpokladam ze zenske su ajtak viacmenej financovane z muzskych) nemusia nahanat kazde euro narozdiel od spanielskych
Radovan - tak to má byt teda v Španielsku tak isto ,futbal zarába veľké peniaze ,UEFA kradne vo veľkom ,treba to financovať ,urobiť lepšie turnaje ,promo atd ,nemusí sa to hneď presúvať do USA
Puding: Jenže ten turnaj ve Španělsku bude asi dlouhobě ztrátový. Jasně, taky jsem zastáncem ať se to všechno hraje doma, aji muži. Myslím ale, že to mají dobře spočitané a ty týmy na tom jen vydělají. Těch pár diváků co na ně příjde ve Španělsku to asi nevytrhne.
Ja to riesim mozno povrchne a nie som odbornik na zensky futbal, ale ak je velky turnaj komercne dostupny v TV si ho pozriem a dam mu sancu, takze ak to bude v amerike maju obrovsky trh na sebaprezentaciu, nemyslim si ze je to len o fanusikoch na stadione, dokonca si myslim ze tam take puto ani nie je ze by to niekto domaci neprezil, aby nepodstatny superpohat, lde uz 99 percent kazdy vie ze to vyhrame, aby nezarobili a neskusili vyuzit tuto sancu:)
Hviezda,cukr … ja si myslím že Španielsky pohár má byt v Spanielaku,prečo by sa mal zobrať domácim fanúšikom čo tam chcú ist a presunúť za oceán ? Myslím že ide to aj inak robiť aby nebol v strate . Anglické ženské kluby chodia hrat do USA? Nemyslím si