Bohužiaľ tento pán má pravdu. Laporta proste zahmlieva, klame, zavádza. Raz tak, potom zase inak. Čo sa týka 360° LED, tak to by na Camp Nou malo byť, okej bude to drahšie o niekoľko desiatok mil., ale v čase dokončenia camp nou 2027 to je proste must-have. Už aj Wanda Metropolitano má svoj 360° ribbon.
Neuctievam, len hodnotím to, že klub zo sračiek dostal. Vy by ste to urobili lepšie, ale nezvolili vás. Počas vládnutia Bartomeua ste mlčali a ten dostal klub takmer do bankrotu. A teraz opozícia niečo vyťahuje, ako je to opozícií vlastné a hurááá, majú pravdu.
asi som bol v kóme, zobudil sa o pár rokov neskôr a klub už je vonku zo sračiek, ani som si nevšimol... áno v pondelok Brav zaklame a všetci sa tešíme že sme na dobrej ceste, v utorok príde niekto kto povie pravdu a že sme na tom horšie ako sme si mysleli... Prelievanie čísiel z jednej nádoby do druhej nie je že nás dostal ale len že je odrbávač. Veď máme problém registrovať upratovačku na sociálnu poisťovňu nie to ešte hráčov...
Laporta v tom vie chodiť, je právnik.
Vôbec by ma neprekvapil po dostavbe štadióna tento scenár (fikcia):
Laporta: Podpísali ste zmluvu, že postavíte štadión za 0,96 mld a že za každý deň meškania zaplatíte 1 mil pokutu.
Limak: Áno, taká je zmluva.
Laporta: Postavili ste ho za 1,5 mld . Ak zaplatíte rozdiel, čo je 0,54 mld, klub od vás nebude vymáhať zmluvnú pokutu za meškanie.
Limak: Zaplatíme radi, lebo pokuta je o dosť vyššia.(Reálne teraz nevieme, koľko to bude, ale za 2 roky by to bolo 730 mil.)
Ak však Laporta nebude zvolený, nevieme, či nový presi bude mať jeho gule.
Vôbec by ma neprekvapil po dostavbe štadióna tento scenár (fikcia):
Laporta: Podpísali ste zmluvu, že postavíte štadión za 0,96 mld a že za každý deň meškania zaplatíte 1 mil pokutu.
Limak: Áno, taká je zmluva.
Laporta: Postavili ste ho za 1,5 mld . Ak zaplatíte rozdiel, čo je 0,54 mld, klub od vás nebude vymáhať zmluvnú pokutu za meškanie.
Limak: Zaplatíme radi, lebo pokuta je o dosť vyššia.(Reálne teraz nevieme, koľko to bude, ale za 2 roky by to bolo 730 mil.)
Ak však Laporta nebude zvolený, nevieme, či nový presi bude mať jeho gule.