Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
pedo Premium
2025-10-19 10:01:43
Ešte na začiatku zápasu keď som zistil , že nám rozhoduje Manzano tak som mal zle tušenie že čo zase vyvedie voči nám.
Lapi Premium
2025-10-19 11:33:57
Najviac ma nasr.l , keď neudelil žltú kartu hráčovi, ktorý dobrých 5 sekúnd ťahal FDJ za dres, šašo ponechal výhodu a potom po prerušení hry sa tváril, že na to zabudol. Stavil by som sa, že ak by to bolo v opačnom garde tak sa k tomu vráti, aj keby sa hra neprerušila 10 minút! Mimochodom ten istý hráč dostal pred koncom od neho žltú kartu za rovnaký priestupok, čo by bola jeho druhá a nasledovala by červená. Možno by to neurobil, ak by mal žltú už po prvom faule, ale v tom prípade by nemohol prerušiť akciu, čiže aj takto ten šašo vie ovplyvniť zápas. Drobné rozhodnutia pravidelne v prospech súpera môžu nakoniec mať celkom veľký vplyv na zápas.
PS: tým nechcem hádzať vinu za výkon na toho panáčika... ide ale o princíp
2025-10-19 11:55:46
Mám blbý pocit, že Clasico bude pre Real šanca pri našej slabej hre a hlavne pomoci rozhodcov proti nám, sa utrhnúť a získať náskok. Aj za cenu , že nominovaní rozhodcovia budú ochotní na to zbojstvo..........bárs by som sa mýlil.
2025-10-19 12:01:59
Znova se k tomu vracím. Neřešilo se to před sezonou, že je nove vedení rozhodčích a že bude míň kontroverí? Opak je pravdou