Neviem, v tomto Carvajalovi trochu drzim palce:D Tebasa treba dat dolu, akykolvek tlak, ktory sa nanho vyvinie je za mna dobry. Chapem, budeme mat z toho penízky, na druhej strane nasi hraci by predpokladam najradsej ostali doma (Frenkie sa tak vyjadril)...
Po odchode Tebas príde ďalší madridista do čela laligy a ak si porozumie s Florentinom, budeme mať problém.Tebas je s Florentinom v konflikte, takže tlaky proti nám nemajú synergický efekt. Ideál by bol nezávislý prezident, to však nehrozí. Aj do čela RFEF dosadili madridistu.
LaBrie superpohár a liga sú dve rozdielne sútaže. Kde pri superpohári je aj dobre keď sa hrá na neutrálnej pôde (nemuselo by to však byť akurát tak v prd.li, ale čo už). V lige sa však majú odohrať "dve kolá". Doma- vonku, aby malo každé mužstvo rovnaké množstvo "zvýhodnených" zápasov doma a "znevýhodnených" vonku. Týmto zápasom v USA je či sa ti to páči, či nie Barca proti zvyšným tímom zvýhodnená, keďže tam bude určite viac menej hrať v domácich podmienkach práve barcelona a nie Villareal. Tým sú samozrejme znevýhodnené zvyšné mužstvá a tam majú právo k tomu vysloviť svoj nesúhlas. A je jedno či to je real, či Osasuna...v tomto im dávam plne za pravdu...
Carvajal sa nemá čo do toho starať. Ak, tak to má vedenie riešiť. Cule, nič v zlom, ale mohol by si niekedy mať aj negatívny postoj voči RM a jeho hráčom? Lebo často pôsobiš (prinajmenšom) ako fanúšik oboch klubov.
Utumno, nefandim Carvajalovi, nefandim realu, ked pisem "v tomto Carvajalovi trochu drzim palce"myslim to s nadsazkou a myslim tym vyvinut dalsi tlak na Tebasa. Myslim, ze vacsina to pochopila. Ako pise Lapi, kluby a hraci maju plne pravo vyjadrit nesuhlas. Kto pride po Tebasovi nikto nevie, ale ked ligu vedie nekompetentny mamrd ma sa dat dolu a potom sa ma riesit, kto pride miesto neho. A nie vopred rezignovat, ze to aj tak nema zmysel, lebo po nom pride aj tak dalsi madridista. To tu potom mozme cele zabalit a divat sa na nieco co pripomina ferovy futbal.
Cule presne toto sa mi stalo v r. 2014.😃 Zápas LM proti PSG, žena stojí vystresovaná vo vani s odtečenou vodou a ja si pozerám opakovačku gólu 😃 barca vyhrala 3:1 a my sme privítali v noci na svet našu dcéru👶dodnes mi to pripomína a vraví, že nie som normálny🤷♂️
Ja som tiež proti aby sa hrali ligové zápasy mimo. Hráči už aj tak hrajú príliš veľa zápasov tak načo im pridávať ešte aj zbytočné medzikontinentálne cestovanie ? Časový posun, únava atd. Aj superpohar je blbost hrať u arabov
Keď sa hovorí o znevýhodneni,alebo zvýhodnení- to sa týka vlastne len Villarealu - keby oni boli proti - beriem,to je relevantné,ostatných do toho nič nie je.Mne by nevadilo,keby Real s hocikým hrali aj na Sibíri.
A Frenkie?,chce byť doma pred sviatkami v pohodli domova....aký iný dôvod má ísť proti klubu?
A Frenkie?,chce byť doma pred sviatkami v pohodli domova....aký iný dôvod má ísť proti klubu?