Já bych třeba čekal, že 60letý trenér v Barceloně, s vědomím toho, že další zápas je El Clasico, se nebude chovat jako blázen. Můžeme si zase stěžovat jak jsou všichni proti nám zaujatí, ale Flick se má v první řadě chovat adekvátně postavení.
Tommm, ty si ten zápas videl? Povedz mi alebo ukáž, kde sa Flick pred vylúčením choval ako blázon? Pozri si tie zábery znovu a potom si pozri zábery takého Xaviho, Simeoneho alebo napr. zo včera Mendilibara...
Viděl. Nedělám si iluze, že mu dali rozhodčí jen tak dvě karty. Očividně tam něco zaznělo. Jako blázen se ale choval po gólu, kdy tam dělal nějaká gesta - myslím si, že tady můžeme být rádi, že nedostal ještě delší trest. A já neřeším Simeoneho nebo jiné trenéry. Řeším trenéra mého týmu. A jinak Xavi dostal jako trenér za dva roky u nás více žlutých karet, než jako hráč za celou kariéru. Ten se absolutně nedokázal ovládat. Nedostatek trenérského talentu patrně nahrazoval chováním primitiva. To jsem zase rád, že je pryč a je tady Flick.
Tommm, ved preco pozerame na ten sport? ved kvoli emociam...a ako sam Hansi povedal, tak mozno ta cervena karta (neopravnena z nasho pohladu) nakopla tim a ziskali sme tie 3 body
Myslím, že Flick patří mezi ty klidnější a u něj i následné uvědomění je věrohodné. Mě vyhovuje naprosto dokonale- navíc se hraje ve Španělsku, tam to emocemi stříká, jak nikde jinde. A je dobré i srovnání, že nejlepší trenér poslední dekády byl Guardiola a za ním hned Enrique a hádej jaký měli povahy? Chápu tvůj pohled, no me přijde, jak jsem psal Flick ideální střed mezi spícím Valverdem a poskakujícím Enriquem..
Dobre si napísal jednu vec Tommm, Xavi ako tréner u nás dostal viac žltých, ake aj cervených kariet, ako počas aktívnej kariéry. Flick tiež dostáva karty a nutno povedať, že za nič. Prečo sa rovnaká situácia neopakuje v RM, alebo AM? Simeone pravidelne gestikuluje a dosť živo komentuje zápasy, Anceloty to robil tiež, ale trestaná je Barcelona... Už to by ti mohlo povedať, že tam nepanuje rovnaký meter
vcera mendilibar po, aj ked nespravnej cervenej, sa tam rozculoval jak blazon a nedostal ani zltu a teraz to porovnaj s flickom, ktory dostal cervenu za "nic"
K tomu je možné dodať iba jedno. Manzano veľmi dobre vedel čo robí, pretože po prvej žltej karte si uvedomil, že tým môže dostať Flicka mimo lavičky v EC a tak to urobil tak, že Flickovi udelil druhú žltú kartu za nič. Manzano je skrátka BIELY KOKOT.
Tady se prostě ukázalo, co ten sport znamená. Fotbal je plný energie, emocí a napětí – a i když trenér by to měl držet na uzdě a brát s nadhledem, ne vždy to jde.
Co se týká El Clásica, po minulé sezóně, kdy Madrid dostal pořádnou nálož v každém vzájemném zápase, udělá klub všechno pro to, aby to letos bylo jiné. A to nejen na hřišti, ale i mimo něj. Kdo sleduje La Ligu pravidelně, může si už roky dělat obrázek, jak se píská, když hraje RM doma. Ne jenom s Barcou...
K tomu len dodám, že keď Laporta, alebo Flick spravia nejaké vyhlásenie, ktoré sa nepáči RFEF, alebo LL, či RM, tak Barcu pomaly vylučujú z ligy a ďalších súťaží a už sa podávajú trestné oznámenia, ale RMTV môže svoje nenávistné kampane voči všetkým vysielať koľko chce už dlhé roky a to je v poriadku, voči tomu nerobí nikto nič.
Tady se prostě ukázalo, co ten sport znamená. Fotbal je plný energie, emocí a napětí – a i když trenér by to měl držet na uzdě a brát s nadhledem, ne vždy to jde.
Co se týká El Clásica, po minulé sezóně, kdy Madrid dostal pořádnou nálož v každém vzájemném zápase, udělá klub všechno pro to, aby to letos bylo jiné. A to nejen na hřišti, ale i mimo něj. Kdo sleduje La Ligu pravidelně, může si už roky dělat obrázek, jak se píská, když hraje RM doma. Ne jenom s Barcou...