Tieto velkohube vyjadrenia nepriniesli nikdy nič dobré. Keby sa radšej venoval tréning. Stačí spomenúť Raphinu pred zápasom s Argentínou, alebo Pedriho pred súbojom s PSG.
Obrovsky talent ale nemylim si že niekedy dosiahne čo Messi alebo CR7… Skôr dosiahne niečo ako Neymar alebo Ronaldinho možno .Nema na to mentalitu a myslím ani dobre zázemie doma keď ešte aj jeho matka sa chce ukazovať a fotí sa za peniaze s ľudmi pod názvom “fotka s mamou LY”
Viem že chalan má ešte malo rokov ale to čo sa predvádza okolo neho kde ho média pretriasaju ako chodí po párty ako si pozve “100” báb na jachtu ako každý deň a inou,ako už má problémy a disciplínou a všetky tieto veci ho skôr predurčujú k skaze. Necháme sa prekvapiť ,talent má ale obrovsky to sa nedá poprieť
Aj ja suhlasim s Marianom, vsak navyse nepovedal nic, co by nebola pravda a aj tak by to chcelo naspat tie vyhrotene Clasica za cias Guardiolu a Mourinha, nech sa tam pozabijaju navzajom, a to, ze ukradneme 3 body z Bernabeua by bola iba krasna bodka.
Jasné, ak sa niekto neposerie z FIFA zostavy Madridu , tak už je to fracek, čo stratil rešpekt . Lamine , len do nich !! Ja som rad , že niekto si s nimi vytierali riť. Hlavne ma na to právo , keď ako 17 ročný si s nimi celý minulý rok robil trhací kalendár . Ja mám rad , ak ma niekto konečne gule. Dani Alves kedysi taktiež nemal pred pussynkami rešpekt .
Nechápem tu tých moralistov čo chcú Yamalovi zrážať hrebienky a vyťahujú 10 božích prikázaní o pýche a pádoch. V nedelu doobeda ešte pred zápasom stihnete omšu aj spoveď. Adios.
Tak velký vzdelanec, zisti si fakta ----- přísloví 16:18 Bible - napísal som ti to po česky aby si tomu rozumel. Je to príslovie z Biblie a má to spojenie z náboženstvom - blbečku
Viem že chalan má ešte malo rokov ale to čo sa predvádza okolo neho kde ho média pretriasaju ako chodí po párty ako si pozve “100” báb na jachtu ako každý deň a inou,ako už má problémy a disciplínou a všetky tieto veci ho skôr predurčujú k skaze. Necháme sa prekvapiť ,talent má ale obrovsky to sa nedá poprieť
Takže úplne v poriadku.