Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Šatňa Realu môže ísť do zad.u 🍓
carvajal je ten posledny co ma co dohovarat😂 asi trafil yamal klinec po hlavicke ked madridske baletky zacinaju vyplakavat
Neříkám že slova Yamala jsou správná ale Realek klasicky vyplakává před zápasem. A zrovna Carvajal by měl být zticha.
Sorry jako, ale hráči Realu nemajú nárok sa sťažovať, keď oni sami v rozhovoroch vyťahujú kauzu Negreira. Vtedy to bordel nerobí, keď to povie Yamal, tak zrazu problém. Základné princípy morálky Realu nič nehovoria a ani nikdy nehovorili.
Lamine to možno prestrelil, ale to čo tu tito predvádzajú zas, ze ho idu prevychovať a ďalšie nezmysly je strašne úsmevne, keď 90% ľudí točiacich sa okolo toho klubu má morálny kompas niekde v oblasti Marianskej priekopy 🤣
Len by som bol zvedavý , kto je šéf tejto komisie ? Určite najlepší kandidát bude "Valverde" a budú chcieť dohovárať na parkovisku
Pojd je sestrelit 3 fikama a pak si Danim promluv🙂
Ved naposledy pri vyhre 4:3 nad Realom bolo jasne videt jak ich tlacili...
Tedka chybí pořádnej kapitán,jako byl Puyol,ten by jim to rychle po zápase vysvětlil…💪💪💪
Vsetci co kydaju na carvajala, kde sa vyjadroval? 🤣
Ja sa skôr obávam, aby mu "nedohovárali" priamo na ihrisku a aby dohral zápas. Rudiger je ideálny mental, aby mu zlomil nohu...