Jinak samozřejmě se tu hodně mluví o Yamalovi, ale chtěl bych se vyjádřit k Pedrimu. Za mě osobně jeden z mála co dnes dělal maximum. A je pro mě symbolem elegance nejen na hřišti ale i chováním. Žádné zbytečné kecy na sociálních sítích atd. Opravdu mi připomíná Iniestu a asi bych se nebál říct že je to pro mě momentálně nejoblíbenější hráč a symbol Barcy ačkoliv zdaleka pro svět není tak na očích jak Yamal nebo Raphinha.
priklanam sa aj ja som si tu myslienku vravel pedri je pan zial nedoceneny
pritom tiez zacinal ako 18r mne pripomina lea aspon tou skromnostou a profesionalitou
Jj dnes boli vsetci zaloznici skveli, stred pola nam patril hlavne v 2. polcase. Je luxus hrat s Pedrim, ale myslim, ze utocnici mu dnes velmi nepodali pomocnu ruku. Nasledujuci zapas budu hrat bez neho, nech citia ten rozdiel.
Akceptujeme asi vsetci ze v 18 rokoch Yamal ma pravo ze mu to nevychadza 1 na 1 po zraneni atd, ale ako co ma neskutocne hneva ze uz v 30 minute nebol ochotny bezat dozadu sa Carrerasom asi 3 akcie po sebe tam precislovali Koundeho a on si vyklusaval, chapem ze nemame do utoku takmer ziadne zbrane na striedanie ale nech hra naplno do 50 minuty a potom nech strieda, ale tak je mlady drzime mu samozrejmw palce😇
pritom tiez zacinal ako 18r mne pripomina lea aspon tou skromnostou a profesionalitou