Tak hlupy clanok, odraza novinarsku pracu v Barcelone, ktora tak nezmyselne vytvara tlak, ze nechapem
Fpick je pan trener ktory hra bez zranenych hracov na klucovych poziciach a zvysok je po zraneni a napriek tomu sme neboli daleko od remizy na naslapanom Reale bez zraneni ak nepocitam Rudigera namiesto ktoreho maju kupenu nahradu a Alaba ten ani nevie poriadne ako sa je citi v drese bohuzial
Tak mi s tymto materialom hrame naozaj nadstandartne na nase momentalne moznosti vieme vykombinovat aj z tazkych pozicii atd a my ideme kritizovat Flicka????? Ako katastrofa😇
👍👍 az na ten naslapany Real. Ano mozno papierovo naslapany je, ale inak to nie je ziadny dominantny vykon hodny strachu z nich. My sme ich minulu sezonu viac prevalcovali a to sa vyhovarali na zranenia v obrane. Verim, ze keby ich nemame tak je remiza ak nie vyhra pre nas. A Flick si zasluzi velky obdiv, ziadne vyhovorky od neho nepocut. Nechcem si predstavit, co by s takouto zostavou predvadzal Xavi a hlavne tie vyhovorky..
Naslapany Real v zmysle plnej kondicie bez zraneni a s dobrymi vysledkami😉 inac suhlas, ale aby som bol uprimny pomohop nam podla mna Alonso striedanim Viniciusa, toho hraca vobec za jeho spravanie nerespektujem ale ten by nas tam trhal na konci
Ukazuje se, že Raphinha je klicovejsi pro Flicka, než jsem si myslel. Snad se brzy vrátí. Podobně Inago... Chybi fakt hodně... V zimě by to chtělo posilu do obrany s profilem Inaga, ale mladšího. Uvidíme jak se bude sezona vyvíjet, já to zatím nevidím tak zle.
Ten článok je totálna novinárska grcanina, ten chudáčik pisálek musí niečo napísať, aby nezomrel od hladu, do kabíny nemá prístup, ale fabuluje, všetko vie. Niekto to berie ako seriôznu novinárčinu a verí tomu? Bolo zbytočné to prekladať.
Fpick je pan trener ktory hra bez zranenych hracov na klucovych poziciach a zvysok je po zraneni a napriek tomu sme neboli daleko od remizy na naslapanom Reale bez zraneni ak nepocitam Rudigera namiesto ktoreho maju kupenu nahradu a Alaba ten ani nevie poriadne ako sa je citi v drese bohuzial
Tak mi s tymto materialom hrame naozaj nadstandartne na nase momentalne moznosti vieme vykombinovat aj z tazkych pozicii atd a my ideme kritizovat Flicka????? Ako katastrofa😇