Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-10-28 07:28:21
Trochu zoufalý konec mého nejoblíbenějšího RB v historii Barcy. A mohlo být ještě hůř. Bez ohledu na to, jak to tenkrát v noci přesně bylo, jen další ukázka, že štěstí visí na vlásku a za pár vteřin můžeme mít život naruby.
AndreasGerardi Premium
2025-10-28 07:59:19
Ja úprimne odsudzujem násilie. V normálnej spoločnosti nemá čo robiť . Ale zarážama , ako vieme morálne odsúdiť ako spoločnosť človeka len na základe pochybných informácii z tlače . Dani v poslednej dobe nieje prvý prípad , kedy bol oslobodený na základe rozhodnutia súdu . Nedávno v Amerike oslobodili bývalého hráča NFL , ktorý ale sedel 6 rokov. A nakoniec vyšlo najavo , že čaja, ktorá ho obvinila zo znásilnenia na diskotéke prišla o prácu a jeho využila na zisk peňazí . A takých prípadov pribúda . No ešte som nikde nepočul , že by sa takéto konanie žien tvrdo odsúdilo . Skôr to len nejak zanikne v mediálnom šume. Pritom tie ženy zničia život človeku , jeho rodine a aj priateľom . Aj toto by sa podľa mňa malo trestať lebo je to podobne odsudzujúceho konanie ako násilie .
2025-10-28 11:04:38
Alves sa zblaznil