preto zatiaľ bodoval vo väčšine zápasov okrem PSG a Madridu.. :D a má 3 góly a 8 asistencií.. ale keďže nedá 4 asistencie zá zápas, alebo 3 góly, tak je neviditeľný.. možno nie je v najlepšej forme, ale štatistiky stále na to má dobré :)
Jako, že když řeknu svůj názor, tak jsem trol z Madridu? 🤣🤣🤣
Dobře, jak myslíš. Ja jen říkám, že na to jak Yamala pořád vychvalujem, tak zdaleka není momentálně top hráč. To, můj názor
Mňa by zaujímalo , ako môže byt šatňa repre rozbitá , ak tam je jeden hráč Madridu ? Okrem Huijsena tam nieje nikto. Majú samých prišelcov v klube . Tak čo mohol Yamal rozbiť ? Naopak , kostra repre je celá Barcelona. To tam skôr bude skvelá nálada 🤣
Tak šatni mohol uškodiť akurát Carvajal svojim správaním po zápase. A nech si pánko zistí, aké následky v rokoch 2010 a 2012 postihli španielsku repre - vyhrali MS aj ME! Hlupák z Madridu.
Na vine sú obaja, aj Yamal, aj Carvajal. Na Courtois sa môžeme vykašľať. Podľa mňa si to vyriešia medzí sebou a pôjde sa ďalej. Snáď sa tu niektorí dovtedy nepozabíjajú 😅
Dobře, jak myslíš. Ja jen říkám, že na to jak Yamala pořád vychvalujem, tak zdaleka není momentálně top hráč. To, můj názor