Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Jasne, fanusikovia su po minulej sezone namlsaní :D Vzhladom na investicie do novych hracov je to skor real, kto si nemoze dovolit sezonu bez uspechov. A kto si uz vonkoncom nemoze dovolit sezonu bez uspechov je Liverpool:D
Ja nechápem jedno. Po takej skvelej takmer dokonalej minulej sezóne, kde sa zdalo takmer všetko, že je na správnej ceste, tak prečo šikovne jemne nedolepšili káder cez leto, ale naopak ho len oslabili? Samozrejme Iniga nemohli donútiť ostať, ale sakra ho mohli nejako nahradiť a boli možnosti ako Laporte z opačnej strany kam išiel Inigo - Al Nasr a pomerne za lacný peniaz kde ho Bilbao odkúpilo za 10m. To, že nebol priestor na registrácie akože mali sa viac snažiť to ohnúť to hoc ďalšou pákou, alebo čo, ale nemyslím si, že by bol tak Laporte vzdialený aj pre registráciu. ďalšia vec alibizmus čo sa ýka zranení Olma a Christensena akože čo čakali, že zranenia zmiznú ako u Pedriho? Dobre som vedel, že to tak nebude u tých dvoch ... irituje ma toto celé a sezóna je kvôli tomu v čudu