Su nahnevani, lebo Messi nepodpisal skor ako vyprsala zmluva? No to je strasne. Lebo za par dni uz mal lukrativny kontrakt inde a potom este lukrativnejsi v USA.
Su nahnevani, pretoze musel opustit domov, a keby mu niekto povedal ze riskuje nepredlzenim kontraktu takuto vec, tak by to mohlo dopadnut cele inak. To by nesmel vsak klub riadit saso.
Podpisat inde kontrakt je fajn, zobrat deti z krajiny, skoly, domu az taka sranda nie je bez ohladu na to kolko zarabas.
Messi letel domov podpisat roky v Barcelone a klub kvoli svojej neschopnosti musel povedat legende ze sa ma pratat.
Jak toto niekto moze hadzat na Lea nechapem…
Jedni to vidí tak a druhý naopak, ale mě nejvíc vadilo, že si na tom Laporta postavil kampaň, respektive bylo to jeho eso. Měl v tomto ohledu mlčet a nic neslibovat a i bez toho by patřil mezi největší favority na výhru..
Vzhladom na to, ze ti lemplovia vo vedeni nevedeli do posledneho dna podpisu novej Messiho zmluvy ze tam moze byt problem tak sa da s urcitostou povedat ze Leovi nikto nikdy nepovedal ze je riziko ze bude muset von z klubu ak nestihne podpisat predlzenie platneho kontraktu.
Ale jo, kto z nas by so zamestnavatelom nevyjednaval o plate ked ma priestor. Nenazrany Messi
Ja len premyslam, ze ako mali prinutit Messiho podpisat predlzenie vtedy, ked to bolo mozne. Ci pistol pri hlave, alebo vykrutena ruka za chrbatom. Premyslam a na nic neprichadzam
Klub: Leo, mame financne problemy, ktore mozu znamenat ze ked nestihneme predzlit aktualnu zmluvu tak bude nemozne podpisat novu. Podme sa teda dobodnut do 30.6. inak sme v problemoch.
Leo: ok podme jednat, namiesto toho aby som bol na dovolenke/repre zraze a myslel si ze mam cas.
Seky27, hej, ale volby nevyhras tak, ze v kampani vyhlasujes "Messiho chceme udrzat, ale nevieme ako vyzera uctovnictvo a teda uvidi sa, az tie volby vyhrame":D Vyhrava sa "progresivnym populizmom" tak, ze povies, ze Messiho jednoznacne udrzis lebo je to priorita (a kludne moze ist o uprimny zaujem), ale ked sa dostanes po vyhre k uctovnictvu a vidis, ze je v troskach, povies, ze bohuzial nebola ina cesta bud klub alebo Messi. Anyway Laporta je aky je, ale trochu sa tu odvadza pozornost od toho, kto mu klub zanechal v takom stave, ze nebolo mozno Messiho udrzat.
Jo Cule neříkám nic. Tohle politikaření mi vždy přišlo nechutné a nesedí mi to. Ale to, že je to jeho vlajková loď a pak se to takhle sesype, prostě zanechá pachuť, protože Messi je speciální případ a mělo to tak obrovský zásah a zpětně mu to ubírá body a to ať už s tím mohl něco dělat, či nikoliv. Jinak s tím jeho předchůdcem je dobrý point.. 👍
Seky27 hej uplne suhlasim. Akoze Laporta podla mna ked sa dostal k uctom nemal velmi na vyber ci zachranit klub ale nechat Messiho volba je jasna. Sucasne budem vzdy na Messiho strane je to srdcař a legenda a pochybujem, ze by neakceptoval realitu keby za nim prisiel Laporta a povedal "pozri kampan je jedna vec nevedel som, ze klub je v takej sracke tie dlhy su na papieri take a take nemozes ostat aj ked si to zelam", som si isty, ze Messi by bol stale zlomeny, ale pochopil by to. Takze ak sa ich vztahy pokazili museli tam byt aj nejake neciste podfucky od Laportu a mozem mu vycitat sposob. Ale nebudem mu vycitat to rozhodnutie ked viem, ze klubovu kasu zdedil po byvalom prezi.
Roky je mimo klub, ani raz neprišiel na zápas čo pamätám ani sa nechcel vrátiť pokiaľ je tam Laporta, lebo nenávisť, pomsta, urazenosť. Momentálne nenájdeme lepšieho prezidenta ako Laportu a rozhodne nie toho Fonta. Tak kde je láska ku klubu keď pozerá viac na seba a svoju urazenosť a pomstu ako na budúcnosť klubu? ....
Není lepší prezident než Laporta? Kde bereš tuhle jistotu nechápu... Laporta nic zázračného nepředvedl, jediné co se mu podařilo je angažmá Flicka, které Vám jak koukám totálně zatemňuje mozek. Kolik ostudy už bylo... Na Lea určitě plivat nebudu, on chtěl zůstat a slzy při loučení hrané nebyly... asi tak. Už kvůli Vám doufám, že se Leo do kampaně zapojí a Laportu pošlou socios k šípku, pokud přijde trošku transparentní prezident, tak se nestačíme divit, stejně jako to bylo po prvním konci Laporty.
Reštrukturalizoval dlh, zlepšil kvalitu tímu, podpísal nové zmluvy a konečne sa za jeho obdobia začala rekonštrukcia Camp Nou. Mám pokračovať? Alebo ti to príde zatiaľ málo? Uvedomujem si že Laporta nie je dokonalý a tiež urobil chyby, ale rozhodne prevažujú úspechy. Nikto ti nevraví na Lea pľuvať. Ja si ho stále vážim a vážiť budem, ale rozhodne mám právo zaujať postoj, že som sklamaný, že si svoje problémy Messi a Laporta nedoriešili po chlapsky. Z tohto všetkého vyplýva, že osobne nezhody prevažujú nad láskou ku klubu aspoň z môjho pohľadu. To som z tých, ktorý najviac ešte chceli návrat Messiho ako hráča do klubu.
Dluh vyřešil prodejem budoucích příjmů... to je geniální, opravdu klobouk dolů. O rekonstrukci Camp Nou a zpoždění se snad ani nemá cenu bavit, taky vykládal jak zpoždění bude sankcionováno, o tom opět ticho... a můžu pokračovat, kamarádšofty v klubu apod....Leo možná cítí, že klub veden dobře není a ta tvoje osobní pomsta je pouze domněnka bez reálného základu. Osobně věřím víc Leovi než Laportovi.
MIO10 zial nebola zrejme lepsia volba. A vysledky su tie, na ktorych to cele stoji a pada. Vyhrali sme s laportom ligu? Vyhrali sme Copa del rey a superpohar? Ano nevyhrali sme LM, ale to ani s Messim.
Zacala sa rekonstrukcia Camp Nou pocas zlateho obdobia kedy sme mali rekordne prijmy?
Nebola iná možnosť ako reštrukturalizovať dlhy a použiť páky. Účel to splnilo a mohli sme zostať konkurencie schopný. Finančná situácia sa zlepšila ak nepočítaš to, že sme trochu stratový kvôli Monjuicu. Snáď nejdeš vyčítať meškania rekonštrukcie Laportovi? V stavebníctve meškania sú takmer garantované, tak niet sa čomu čudovať akože. Čo by si chcel, aby Laporta chodil na Camp Nou každé ráno trieskať bičom a urýchľovať výstavbu, či čo? Jedine čo mu je možne vyčítať, že opakovane nastavoval deadline návratu, ktoré sa nesplnili, ale to je celý Laporta. Sankciované meškania môže byť, ale až od určiteého roku asi 2027 alebo niekedy tak. Môžeš pokračovať, ale ja ti to rovnako vyargumentujem.
Sú to argumenty, len ty točíš svoje lebo máš predsudky voči Laportovi očividne. Skús to brať viac objektívne ako subjektívne. Firmu vyberalo vedenie keby náhodou a z jasného dôvodu, lebo ponúkali, výhodnejšie podmienky a boli ochotný prijať možnosti sankcii ak to bude meškať. Každá firma by s tým pravdepodobne meškala. Si nečítal, že to je bežné, že v stavebníctve sú meškania?
Neslyšel jsem o žádných problémech Realu se stadionem a zpožděním. Může se to samozřejmě stát, ale pak má přijít oprávněná kritika a ne utešování, že se to stává. Vím jak dopadlo první Laportovo vedení a nijak mě nepresvedčuje že by to mělo být jinak. Mně jde o klub, ne o ego jednoho politika, který rád do klubu dosazuje rodinu a kamarády bez ohledu na odbornost.
Skvelé, že píšeš ešte som ti chcel dať porovnanie s Bernabeom v minulom komentári. Áno, mal problémy a oneskorenia, lenže to robili počas covidu kde aj aj tak na štadióny nechodilo a boli vážnejšie témy, tak jasne že si nič nezaregistroval. Rovnako ako my mali aj problémy s obyvateľmi a hlukov a vlastne o dosť väčší a majú to aj do dnes s koncertami. Mali problémy s tou dierou pre trávnik, kde sa skladá a to im dosť omeškalo harmonogram. Mimo toho máme narozdiel od nich náročnejšiu rekonštrukciu, keďže musíme nanovo prebudovať tretiu tribúnu. Bernabeu si všetky tribúny ponechalo. Ak ti ide o klub, tak ako vravím, tak by si to mal brať viac objektívne. Stále len Laporta toto, Laporta hento, ...
Prepac za ten vyraz chmulo, nachal som sa uniest, ale pred kazdym Laporta Vidim klamara, ved sluboval napr. aj to.ze znizi pocet THP pracovnikov, aj znizil, no tych co prepustil, nahradil niekolkymi clenmi rodiny a znamych a tak ako oklamal Messiho,tak klame stale aj teraz verejnost.Dost bolo Laportu.
Pomstychtivost je zla vec, to mas pravdu, ale do poslednej chvile hho tahal za nos ze zostane, nastastie to Leo tusil a sa istil.len trochu uvazuj, ako by sa nieco podobe stalo Tebe s rodinou kde si vyrastal, mal mnoho priatelov rozdaval si radost a sef Ta podlo, zbabelo a demokraticky vykopne.
No hrozne trpi
Podpisat inde kontrakt je fajn, zobrat deti z krajiny, skoly, domu az taka sranda nie je bez ohladu na to kolko zarabas.
Messi letel domov podpisat roky v Barcelone a klub kvoli svojej neschopnosti musel povedat legende ze sa ma pratat.
Jak toto niekto moze hadzat na Lea nechapem…
Uz to tu bolo xkrat rozoberane. Keby podpisal pred koncom zmluvy, nebol by problem. A on to dobre vedel
Ale jo, kto z nas by so zamestnavatelom nevyjednaval o plate ked ma priestor. Nenazrany Messi
Klub: Leo, mame financne problemy, ktore mozu znamenat ze ked nestihneme predzlit aktualnu zmluvu tak bude nemozne podpisat novu. Podme sa teda dobodnut do 30.6. inak sme v problemoch.
Leo: ok podme jednat, namiesto toho aby som bol na dovolenke/repre zraze a myslel si ze mam cas.
Myslis ze toto prebehlo?
Bud to bola zo strany klubu nekompetencia, alebo ho chceli dostat von a bolo to divadlo. Vyber co je lepsie
Zacala sa rekonstrukcia Camp Nou pocas zlateho obdobia kedy sme mali rekordne prijmy?
Ver Leovi, nikto ta nepresvedci o opaku.