V článku o Dro-ovi : "Proti Elche opäť dostal minúty, a to v situácii, keď nebolo o výsledku rozhodnuté — jasný signál dôvery."
V tomto článku : "Proti Elche odohral len tri minúty, hoci zápas bol prakticky rozhodnutý stavom 3:1."
Zaujímavý dvojitý pohľad na rovnaký časový úsek, keďže striedali spolu v rovnaký čas😃
Hlavne, furt počúvam, alebo čítam, ako je Barghji talentovaný a neviem aký, ale reálne som ho ešte nevidel predviesť doslova nič, v zápasoch nedosahuje ani úroveň mladíkov z LaMasie
Lapi super postreh. Xdiko ja si naopak myslim, ze Bardghji na pravej strane vzdy ponukne ozivenie a ukazal, ze vie byt nebezpecny, ma sebavedomie ist 1na1, je na nom vidiet snahu vzdy sa zapaja do kombinacii a beha na tom kridle. V zapase s Elche bol Lamine v 2. polcase opat marný a skoda, ze tam Badrghjiho neposlal skor.
Ja som nepovedal, že nie je snaživý, ale zatiaľ sa javý ako priemerný hráč hociktorého klubu LL, bez výrazného talentu. A to, že behá hore dole, ešte z neho nerobí ani nebezpečného, ani kreatívneho hráča. Nevybavuje sa mi žiadny jeho svetlý moment. A porovnanie s Laminom momentálne neprichádza do úvahy, keďže Lamine nie je zdravotne fit.
V tomto článku : "Proti Elche odohral len tri minúty, hoci zápas bol prakticky rozhodnutý stavom 3:1."
Zaujímavý dvojitý pohľad na rovnaký časový úsek, keďže striedali spolu v rovnaký čas😃