Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
TOP TÉMY
Letné prestupy Barcelony 2026
Barcelona hľadá deviatku 2026
Majstrovstvá sveta 2026
Zranenia
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Christensen opäť s problémami: Budúcnosť v Barcelone je neistá
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
0
kluc
Premium
2025-11-04 19:53:23
Na odchode cez zimu sa asi nedohodneme ale cez zimu stopér je nutnosť...
7
paprik
Premium
2025-11-04 20:54:41
Veľká škoda, zatiaľ nesklamal...nie je mu čo vyčítať. Keď ta zradza vlastne telu....
4
Kluk1922
2025-11-04 23:04:54
Kdyby mu drželo zdraví patřil by k nejlepším obráncům na světě ,je mi ho moc líto ..
0
sagradarambla
2025-11-05 11:04:22
..."má k dispozícii len troch zdravých stopérov. Pau Cubarsí, Ronald Araujo a Jules Koundé..."
A co Eric? Naposledy hral po boku Arauja na stoperovi.
Situacia je zlozita, ale nie tragicka.
Bleskovky
1 deň
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Elche
0
Skvelý zápas Barcelony s Elche a víťazstvo 5:0 v úvodnom stretnutí LaLigy je niečo, čo sa Hansovi Flickovi určite páči. A ktorý z hráčov Barçy sa stal najlepším hráčom zápasu? LaLiga za oficiálneho MVP zápasu vybrala Raphinhu, ktorý strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. Štatistiky…
76 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
0
Hoci ešte nepoznáme súpera, už vieme, kedy mužský a ženský tím odohrajú zápas o Gamperov pohár pred začiatkom novej sezóny. RAC1 uvádza, že mužský tím Barçy odohrá zápas o Gamperov pohár 19. augusta a Barça Femení 21. augusta. Klub už stanovil termíny, ale súperi ešte neboli vybraní.
99 dní
Ferran Torres je zranený
0
FC Barcelona vydala lekárske vyhlásenie týkajúce sa Ferrana Torresa. Španielsky útočník nenastúpil v zápase proti Realu Betis. "Hráč prvého tímu Ferran Torres nenastúpi v dnešnom zápase kvôli problémom s dvojhlavým svalom ľavého stehna. Hráč podstúpil magnetickú rezonanciu, ktorá potvrdila…
99 dní
Raphinha najlepším hráčom proti Betisu
0
Bol to posledný zápas Roberta Lewandowského na Camp Nou, ale... bohužiaľ sa mu nepodarilo streliť gól. Ocenenie pre najlepšieho hráča zápasu si odniesol Raphinha, ktorý skóroval dvakrát. Štatistiky Raphinhu v zápase s Realom Betis Hodnotenie podľa Sofascore: 9,4 2 góly (xG 0,39) 5 striel 4…
články
3110
prečítaní
Gil Marín zrušil program a zvolal krízové stretnutie! Julián Álvarez chce výlučne Barcelonu
2075
Elche 0:5 Barcelona: Najlepšie VS Najhoršie
1585
Flick má výhrady k Baldeho prístupu, v hre je ponuka United za 40 miliónov
1389
Hansi Flick: Dnes ráno som cítil, že s Alejandrom Baldem nie je niečo v poriadku
1380
Rodri po prvýkrát trénoval s tímom: Oficiálny debut na Camp Nou už tento štvrtok?
1373
Lamine Yamal duchom stále v predsezóne
1147
Gavi je v poriadku!
1078
Gavi sa zranil proti Elche a striedal so slzami
963
5 záverov z demolácie Elche 5:0: Góly bez deviatky, Pedridependencia a tvrdý odkaz Flicka
920
3 scenáre pre Deca v prípade odchodu Baldeho
nové
komentáre
Barcelona rokuje o novej zmluve pre Hamzu Abdelkarima
"2 mesiace dozadu bol na majstrovstvách sveta. Kde mimochodom nijako neoslnil."
24.8.2026 23:22
3
komentárov
3 scenáre pre Deca v prípade odchodu Baldeho
"Mne sa najviac páči riešenie kúpiť stopéra svetovej triedy a Martina stavať na LB."
24.8.2026 21:31
7
komentárov
Bleskový debut Anthonyho Gordona v Barcelone: Dve asistencie za šesť minút! [VIDEO]
"Hlavne, že tu je ešte stále plno hejtu, že sme zaňho dali 80M a nechceli sme radšej Rashforda za…"
24.8.2026 20:47
6
komentárov
Lamine Yamal duchom stále v predsezóne
"Ja si v kľude počkám na "starého" Yamala. Je príliš skoro po MS. Netreba z toho robiť žiadne…"
24.8.2026 20:42
9
komentárov
Gavi je v poriadku!
"Gaviho mám rád, ale casado za mňa lepší herne ako gavi, Takže ak je na predaj casado, predal by som…"
24.8.2026 18:40
11
komentárov
Gil Marín zrušil program a zvolal krízové stretnutie! Julián Álvarez chce výlučne Barcelonu
"Ja som bol proti ale mením názor. Nech ho kúpia. Nech podoja Barcu. Komu niet rady, tomu niet…"
24.8.2026 18:04
75
komentárov
Prihlásenie
Vitajte späť! Prihláste sa do svojho účtu.
Nick
Heslo
Prihlásiť sa
A co Eric? Naposledy hral po boku Arauja na stoperovi.
Situacia je zlozita, ale nie tragicka.