Chcel by som sa spýtať či aj niekto pozeral zápas v ktorom hral ? Nakoľko áno dal pár gólov ale ako bol na tom herne sa nepíše nikde .... Presoval ? Behal ? Ponúkal sa ? Bojoval ? ..... Ja som videl náhodou 2x zápas kde dal gól a mimo toho to bola letná prechádzka po pláži a výkonovo najhorší hráč na ihrisku .... Samozrejme sú to len 2 zápasí a preto by som bol rád keby sa vyjadril niekto kto ich videl viac
Ja teda rozhodne nie som Fatiho fanúšik. Naopak.. Ale dať v novom mužstve v piatich zápasoch šesť gólov a pýtať sa či behal a bojoval, je slušný záhul. To sú lepšie čísla, ako Yamala, alebo Ronalda. Po piatich zápasoch šesť gólov. A ideme riešiť, či behal. :DDD Ten úvod v novom mužstve mal skvelý!!
Hral 10 zápasov ( aj keď áno malo minút ) a skóroval 6x ... Ale 3x penalta . . Takže reálne z hry skóroval 3x takže až taký zahul to nie je a obzvlášť keď máš nadpis o hviezdnom štarte tak je celkom rozumne sa spýtať aj na jeho výkon .....
Bohužel tento hráč v sobě nemá ani nikdy neměl nakou větší bojovnost pro tym,už v barce jediné co uměl bylo to,ze byl produktivní a dal gol prakticky z každé střely nic víc jsem na jeho hře neviděl co by me zaujalo a tohle si sebou ansu ponese už tak vypadá až do konce,hráč s perfektním zakončením ale v dnešním moderním fotbale je jen tohle strašně málo bo bez balonu to pak vypadá ze hrají o jednoho min
Nie som Fatiho fanúšik. Naopak.
Píšeš- Dal gól prakticky z každej strely, nič viac som na ňom nevidel. No ďakujem pekne. Tyvole. A to je málo? To nemá Messi s Ronaldom dokopy.
To si teda pis ze je to strašně málo ,kazdy hráč musí umět bojovat i když nemá balon aspoň nějak presovat a ohrozovat rozehravku soupeře aby ho dostal pod tlak tady ansu všem opakovaně ukazuje ze když nemá balon tak ta hra ho ani nezajímá a je jen na procházce bez hlubšího zájmu o hru ,já se vážně nedivím těm trenerum ze ani v nominaci není
Najlepší hráč histórie a najlepší strelec, Messi, nepresoval, nevracal sa a nebehal nikdy. Najviac gólov dal Ronaldo. Nepresoval a nevracal sa nikdy. Len keď ho fotili. Najlepší európsky strelec súčasnosti Harry Kane sa nevracia a nebehá nikdy. Ibrahimovič presoval a behal len vtedy, keď niekomu chcel dať facku. Držiteľ svetového rekordu v strelení 5 gólov za 12 minút a aktuálne najlepší strelec Barcelona a Európy, Lewandowski, sa vracia len pri rohoch súpera. Ak sa mu chce. Ale väčšinou sa mu nechce. Historicky najlepší futbalový strelec na svete, Romário v živote nebol ku vlastnej bráne bližšie, ako na 50 metrov. Ani by si to nikto od neho nedovolil chcieť.
Toľko k významu behania, vracania sa a presovania pre top kanonierov. ;)
za dalsie: messi v jeho veku behal, pressoval a makal pre tym, az ked bol starsi, tak tam mal rakitica ci inych, ktorí to za neho odbehali, ale u nho si vedel, ze ti vie sam vyhrat zapas, co o fatim nemozes ani povedat. ronaldo tam mal benzemu, ktory to za neho odmakal. a vedel by som pokracovat. cize tieto reci co vravis su uplna hlupost
Ja FB na napísal že síce dal par gólov za Monako ale v Barce ho netreba tak som dostal riadnu nálož s tým že teraz by bol najlepší strelec nás, podľa mňa hra presne to čo sa predpokladalo
Píšeš- Dal gól prakticky z každej strely, nič viac som na ňom nevidel. No ďakujem pekne. Tyvole. A to je málo? To nemá Messi s Ronaldom dokopy.
Toľko k významu behania, vracania sa a presovania pre top kanonierov. ;)