Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-05 07:30:19
Čo sa deje? Výmena trénera, tréner mu neverí, tréner ho nenasadzuje do zápasov...a chce ho vidieť hrat 30 zápasov po sebe...🤦
2025-11-05 07:36:27
Chcel by som sa spýtať či aj niekto pozeral zápas v ktorom hral ? Nakoľko áno dal pár gólov ale ako bol na tom herne sa nepíše nikde .... Presoval ? Behal ? Ponúkal sa ? Bojoval ? ..... Ja som videl náhodou 2x zápas kde dal gól a mimo toho to bola letná prechádzka po pláži a výkonovo najhorší hráč na ihrisku .... Samozrejme sú to len 2 zápasí a preto by som bol rád keby sa vyjadril niekto kto ich videl viac
2025-11-05 09:09:05
Je to presne rovnaké, ako jeho dobrý začiatok u nás. A potom nič. Netvrdím, že sa to určite zopakuje, ale pravdepodobne áno.
2025-11-05 10:32:31
Bohužel tento hráč v sobě nemá ani nikdy neměl nakou větší bojovnost pro tym,už v barce jediné co uměl bylo to,ze byl produktivní a dal gol prakticky z každé střely nic víc jsem na jeho hře neviděl co by me zaujalo a tohle si sebou ansu ponese už tak vypadá až do konce,hráč s perfektním zakončením ale v dnešním moderním fotbale je jen tohle strašně málo bo bez balonu to pak vypadá ze hrají o jednoho min
2025-11-05 10:52:33
Ja FB na napísal že síce dal par gólov za Monako ale v Barce ho netreba tak som dostal riadnu nálož s tým že teraz by bol najlepší strelec nás, podľa mňa hra presne to čo sa predpokladalo
2025-11-05 11:14:47
Psychika - zmenil sa tréner a Fati je tam,kde bol...