Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
1
maros1
2025-11-09 09:20:16
Ked budeme pokracovat v tom co hrame, tento problem odpada...
4
Pravdo
Premium
2025-11-09 10:33:20
Co tym chces povedat? Ze nebudeme v 24ke a nebudeme hrat na jar ligu majstrov? Alebo ze budeme horsi ako 6 v lige a nebudeme hrat europske pohare buduci rok? Alebo co si tym zbytocnym komentarom chcel povedat? Uz zase opustacke komentare po dovch prehrach a remize 🤣🤣🤣 . Ak ti pozeranie Barcelony sposobuje takuto psychicku ujmu asi by si to nemal pozerat v zaujme tvojho dusevneho zdravia. Pusti si radesj putovanie velryb alebo cavalanie mustangov alebo nieco podobne ukludnujuce 🤣🤣
0
maros1
2025-11-09 17:12:09
Prepac ale ty mi pripominas odbornika Fica. Kto nejde s nami ide proti nam. Ty si cudny clovek podla mna. Riadis sa rovnakymi premisami. Si tak mentalne vybaveny aby si vedel akceptovat aj iny nazor , bez toho , aby si mal potrebu vnucovat svoje vibracie ludom s inym nazorom a urazat ? Tvoj pristup nesvedčí o mentalnej vyspelosti . jedinca... Je to skoda. Zivot nie je cierno biely... 🙂👍
0
Pravdo
Premium
2025-11-10 09:07:49
Cim som ta urazil? Nikde som ti nevynadal. Dal som ti dve otazky na ktore si neodpobedal. Ak ti pripomonam Fica tak si uplne mimo. Lebo ja si zakladam na faktoch. Aj preto som ti dal tie otazky ze na zaklade akych dovodov si myslis ze tie loze nebudeme potrebovat. Ale ked sa chces prirovnavat tak ty mne pripominas volica smeru. Nepotrebujes fakty. Len pises barsco len preto ze si zrovna frustrovany zivotom. Ja viem uznat iny nazor ale nie uplne scestny. Smeraci trepu picoviny a vydavaju to za nazor. Aj plocha zem je podla nich nazor a pritom je to blud...... tak rozlisuj nazor a frustrovany picung.....
0
maros1
2025-11-10 11:08:04
Sposob Tvojho vyjadrovania sa a celkovo Tvoj verbalny prejav ma utvrdzuje v presvedceni, ze je v Tebe niekde nejaky osobny zadrhel - prepac za to slovo ale porucha... Poprosim Ta venuj sa obsahom clankov a nehodnot prispevky , to ti nesvedci. Moc dakujem
0
Pravdo
Premium
2025-11-10 14:49:25
Vidis toto je nazor! Dakujem ti za tvoje odporucanie. Rozumiem existuju ludia co maju svoj nemenny nazor a len hlada Ja som sa aj chcel venovat clanku ale hned prvy komentar je opusteny traged co potrebuje otravit den vsetkym naokolo svojim zbytocnym citovym vylevom. Tak co ti poviem podarilo sa ti mi ho otravit tak som reagoval ;) kazdopadne ti prajem pekny den :)
0
maros1
2025-11-10 16:03:05
Nemas tu na tomto portale brata ? 😀 Je tu este jeden taky ako ty. Nazorovo , verbalne , mentalne no ved vies 😀👍. Nadava, pluje , prska siru a agresivitu no cely Ty 😀
0
Pravdo
Premium
2025-11-10 16:48:25
Pardon ze som ti tak sirovo a agresivne zaprial pekny den :D Neviem podla tvojho opisu tu mam brata len teba :D
0
maros1
2025-11-10 16:52:31
🙂
0
Pravdo
Premium
2025-11-09 10:35:17
Co ine moze UEFU zaujmat okrem papalasov na vip tribune 🤣 aby na smotanku neprskalo to je priorita. Plebs nech plati vstupne ale VIP tribunka kde je kazdy zadarmo ta musi mat striesku
0
FCBarcelona2018
2025-11-09 11:23:59
Laporta už natáral o návrate na SCN toľko, že už ani sám tomu neverí, čo povedal včera!