Xavi asi na staré kolena trpí schizofréniou . Najprv Laporta Sí , teraz Laporta No. Chápem , že sa dá rokmi meniť názor . Ale Laporta tu nebol prvý deň . Poznajú sa aj osobne , tak by snáď mal vedieť aký to je človek . Ale evidentne , asi ma nejaké boľačky
Font mi pripadá ako u nás Fico - všetko vie lepšie a keď to nejde, tak na vine sú ti pred ním . Narcista, tlčhuba, demagóg . Čím sa vlastne živí, čo vlastne vie robiť? Lebo náš Fico nevie nič okrem intríg, nebyť politiky zomrie od hladu.
Nikto viac nepripomina Fica ako prave populista Laporta :)
BTW, trochu googlenia a mal by si to: Victor Font has spent his entire professional career advising and investing in Telecom, Media and Technology ("TMT”) players around the world, trying to address strategic and complex transformational challenges and opportunities. Mr. Font has relevant experience in strategy consulting, investment banking and investment activities, having been part of the founding team of Cluster Consulting (a TMT consulting boutique set up in Europe in the early era of telecom sector liberalization) and later becoming the founder and CEO of Delta Partners. Delta Partners became a global reference as an advisor to C-suite executives, boardrooms and government officials in the telecom, media and entertainment, sports and technology sectors, expanding in all relevant international markets and with offices in the Americas, Europe, Africa, the Middle East and Asia. After joining FTI Consulting in mid-2020, Delta Partners is now part of FTI Consulting's Strategy and Transformation pillars.
S Ficom by som vobec neporovnaval, obaja kandidati maju nejaku viziu, kam a ako chcu klub posunut vpred:) Laporta je viac politik, ma charizmu, vytvara vztahy, Font je zjavne z toho co pise Stockey viac ekonom, pragmatik, ale populisti su obaja v dobrom aj zlom slova zmysle. Tema strasne komplikovana a neje to ciernobiele. Vyhodu ma v tomto Font, lebo prevziat klub v takom stave ako Laporta nesie automaticky so sebou nepopularne opatrenia a kazdy den ta kritizuju vsetci a bez rizika, ze nieco poseru oni. Je uplne jasne, ze Laporta musel po nastupe ziskat peniaze vsemoznou formou aj za cenu predaja majetku klubu, pouzitia pak atd ked chcel odvratit bankrot a zachovat ako tak konkurencieschopnost a zacat nieco budovat. Pre mna je z laickeho pohladu dolezite nie len to, aky dlh momentalne vyrobil, ale co s tymi peniazmi robi. Ako som tu uz viackrat spominal, je rozdiel ci si clovek v krize pozicia na party alebo na nakup nejakeho zbozi, ktory planuje o 10 rokov so ziskom predat (a dlh splacat). Podla mna Laporta investoval rozumne, za aku cenu sa ukaze neskor. Okrem tohoto dlhu tu je totiz vela ekonomickych opatreni od znizovania platoveho stropu a upravy hracskych zmluv po nakupy hracov, ktore su podla mna konecne racionalne. S vynimkou Olma sme toho posledne prestupove obdobia vela nenamútili, neminame bezhlavo (a asi tomu tak nebude ani dalsie prestupaky:)). Nechcem si predstavit, ako by nas tim vyzeral, keby Laporta na zaciatku nezohnal prachy a neinvestoval ich, nemohli by sme si dovolit priviezt ani udrzat vela hracov, nehovoriac o sportovych uspechoch. V dobe, ked premier league, PSG a Arabi vypisuju hracom skoro bianko seky by sme tu mozno nemali ani Lamina. Z mojej strany zatial hodnotim budovanie timu a konkurencieschopnost 5 z 5, ekonomicky 3,5 z 5, komunikacia vedenia v case krizy 1,5 z 5. Celkove hodnotenie 3,5 z 5.
Nachádza sa tu niekto kto to sleduje a vie opísať fonta ? Poprípade kto sleduje vyjadrenia laportu… popravde o tejto vnútornej politike nič neviem ba dokonca ani o dlhoch a aní vlastne nič navyše jedine čo ma uráža že môj milovaný klub sa upísal autokratickej krajine …
Úprimne, čakal niekto niečo iné po tom, čo mu Laporta spravil? Xavi chcel odísť sám, ohlásil koniec, ale Laporta ho vyprosikal, aby zostal a nakoniec ho vyhodil jak psa, lebo si dovolil povedať, že klub je finančne v sračkách.
BTW, trochu googlenia a mal by si to: Victor Font has spent his entire professional career advising and investing in Telecom, Media and Technology ("TMT”) players around the world, trying to address strategic and complex transformational challenges and opportunities. Mr. Font has relevant experience in strategy consulting, investment banking and investment activities, having been part of the founding team of Cluster Consulting (a TMT consulting boutique set up in Europe in the early era of telecom sector liberalization) and later becoming the founder and CEO of Delta Partners. Delta Partners became a global reference as an advisor to C-suite executives, boardrooms and government officials in the telecom, media and entertainment, sports and technology sectors, expanding in all relevant international markets and with offices in the Americas, Europe, Africa, the Middle East and Asia. After joining FTI Consulting in mid-2020, Delta Partners is now part of FTI Consulting's Strategy and Transformation pillars.